z 26-12-2011 01:49 PM
Witam!
Poluje od dluższego czasu na BMW 320 - wygrywa się te autko w jakimś wyścigu, czy też trzeba polować na giełdzie? Golfika I już podwinąłem, ale tej betki jeszcze nie idzie nigdzie złapać.
z 26-12-2011 03:57 PM
do wygrania z bmw jest tylko za B series European Championship – BMW Concept 1 Series tii '07 [P]
jesli chcesz dokladna liste co gzdie mozna wygrac to pod tym linkiem znajdziesz calkiem niezly spis ![]()
http://www.gamefaqs.com/ps3/941103-gran-turismo-5/
z 27-12-2011 09:27 AM
78 BMW 320i Touring Car '03
79 BMW 330i '05
Chodzi mi o te dwie - nie ma napisane, gdzie można je zdobyć, czyli mam polować na giełdzie?
z 27-12-2011 11:15 PM
tak
z 29-12-2011 01:50 PM
Dzięki, można zamknąć.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]