z 17-12-2009 03:57 PM
sciagnalem dzisiaj najnowsze demo gran turismo 5
dostepna jest 1 trasa w wersji time trial i 2 samochody
wybralem wersje "tuned" i rozpoczalem jazde.
Pierwsze wrazenia - nie umialem zmienic kamery w grze (pewno jest mozliwosc gdzies w opcjach ale poszukam potem), grafika otoczenia baaaaardzo niska poki co (mam nadzieje ze to ulegnie zmianie), samochod widzialem tylko od srodka ale tez bez rewelacji.... model jazdy... hmmm duzo nie powiem bo zrobilem tylko 3 okrazenia ale wydaje sie byc dosc ostro karane wypadniecie z trasy no i troche jednak tym autem rzuca na zakretach ![]()
Czasy :
1----- 2:05:10 zaliczony trawnik i piasek
2----- 1:54:54 zaliczony trawnik
3----- 1:44:22 powiedzmy ze normalny przejazd ![]()
Piszcie swoje opinie, podawajcie czasy itd ![]()
PS. O ile dobrze zrozumialem demo dziala do drugiej polowy stycznia ![]()
z 17-12-2009 05:08 PM
czasy z nissana w wersji "normal"
1 ----- 2:04:15
2 ----- 2:01:76
3 ----- 1:57:55
no i poprawka do pierwszego postu ![]()
auta nie sa 2 tylko 1, ale za to w wersji "tuned" i "normal" ![]()
a trasa nazywa sie INDY
z 17-12-2009 08:21 PM
Wiem, że wiele osób mnie może zabić lub wyzwać za tą opinię ale...... bardziej pod względem jazdy jak i grafiki podoba mi się SHIFT. Sorry ale takie jest moje zdanie. Zamiast zrobić na mnie wrażenie i szczęka opaść mi w dół.... w oczach ukazała mi się rozpacz. Tyle pracowali nad tą grą i tylko tyle potrafią zrobić ? LoL.
z 18-12-2009 08:00 AM
Nie mam bladego pojęcia czego się przyp... do GT.
To zawsze była gierka dla wybranych zapaleńców.
Godzinami potrafiłem siedzieć nad ustawieniami samochodów
Dla mnie super wykręciłem czas coś koło 1:44... dokładnie nie pamietam.
Obiecuję poprawić.
Widok kamerki zmienia się wciskając bodajrze trójkąt.
Kocham tą gierkę
jak tylko wyjdzie będzie moim numero uno na liście do zakupów...
![]()
w 18-12-2009 10:35 AM - last edited on 18-12-2009 10:36 AM
Szkoda ze panowie z POLYPHONY od wielu,lat powielaja ten sam schemat,niech mi ktos powie czy cos zmienilo sie w tej kwesti oprocz grafiki,ogolnie brak zniszczen warunkow pogodowych itd,czy naprawde ps 3 nie stac na cos wiecej,poprostu prawda jest taka ze ze japonczykom sie nie chce,popracowac nad tym co powinno byc dostepne juz dawno temu.Ta seria nie zasluguje na takie traktowanie..![]()
z 18-12-2009 11:41 AM
z 18-12-2009 02:59 PM
z 18-12-2009 03:40 PM
Witam.
Zgadzam się z Tobą glowa91. To nie jest żadne pełnoprawne demo tej gry, a ludzie jadą po GT5, co najmniej jakby zagrali już w pełną wersję
przecież to jest śmieszne, a widziałem już po tym time trialu opinię typu: "GT5=*****", "Totalna porażka", "grafika jak z PS2 podbita do HD"
Fakt nie wygląda to fantastycznie, ale czy Wy naprawdę myślicie, że ten kawałek kodu wypuszczony dla celu konkursowego, do tego zajmującego lekko ponad 200MB pokazuje końcowy efekt jaki będzie prezentowała finalna wersja?![]()
rabsonek mi Shift też się podobał, ale jako "arcade racer"
Każdy ma inne upodobania, jednak z porównaniem, nawet pod względem grafiki i ogólnego wyglądu tras i samochodów GT5 do NFS: Shift proponowałbym wstrzymać się do wyjścia pełnej wersji tej pierwszej
A jak jeszcze ktoś mi napisze, że Shift to symulator - bo i takie opinie widziałem, dodatkowo dużo lepszy symulator niż GT
to padnę i zacznę jeść śnieg![]()
![]()
A moje wyniki możecie zobaczyć w rankingu - o ile jeszcze tam są
bo z każda minutą czasy sa tak śrubowane, że maskara
a ja nie mam za bardzo ochoty i czasu na męczenie już tego time triala![]()
Pozdrawiam.
z 18-12-2009 05:34 PM
Wiadomo, że wszystko może się zmienić, tak jak i GT5 tak samo i MAG. SHIFT mi też się wogóle nie podobał na początku a jednak się zmieniło
To samo może być z GT5
Narazie jednak patrząc na ten "kawałek kodu" wole pojeździć sobie w SHIFT`ie
Pożyjemy zobaczymy, narazie wydałem swoją opinię na temat tego dema bo w końcu tego dotyczy ten temat ![]()
z 12-01-2010 02:18 PM
Czyli mam rozumiec że grafika w finalnej wersji GT5 bedzie lepsza podobnie jak i sterowanie??? bo narazie to nissanem to sie jeździło jak wuzkiem towarowym w super markecie xD
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]