z 02-12-2011 01:48 PM
Ponieważ to już ostatni miesiąc roku, postanowiliśmy uczynić go bardziej szczególnym.
W podziękowaniach za wysiłek wszystkich, którzy uczestniczyli w tym wydarzeniu postanowiliśmy na grudniowe zdjęcie wybrać jedno z najciekawsze naszym zdaniem ujęć spośród tych nadesłanych w ostatnich jedenastu miesięcy.
O tym, któro zdjęcie zostało wybrane na grudniową okładkę dowiecie się z samego kalendarza na początku przyszłego roku!
Tymczasem zapraszamy wszystkich do oddania ostatniego już w tym roku Kudosa na pracę swoich faworytów, którzy już niedługo pojawią się w tym wątku![]()
z 22-12-2011 07:05 PM
z 22-12-2011 07:05 PM
z 22-12-2011 07:06 PM
z 22-12-2011 07:06 PM
z 22-12-2011 09:43 PM
czytamy ze zrozumieniem ?? ![]()
z tego co ja zrozumialem to w grudniu nie nadsylamy juz nowych zdjec
tylko zostanie wybrane jedno z pierwszych 11 miesiecy zabawy ![]()
.... ale moze to ja sie myle i mozna jeszcze dodac zdjecia do puli "wszystkich" ![]()
w 23-12-2011 01:33 AM - last edited on 23-12-2011 01:35 AM
z 23-12-2011 10:29 AM
cos ty robil w fabryce zabawek ze tam rozmowy podsluchiwales ?? ![]()
nie slyszales czasem zeby cold mial dostac jakiegos skyrima ?? albo battlefielda 3 ? ![]()
z 23-12-2011 10:35 AM
z 29-12-2011 03:21 PM
I mikołaj stanął na wysokości zadania i przyniósł mi GT5. Wiem wiem nie wolno dodawać fotek bo mają być wybierane z wcześniejszych miesięcy ale dodam bo gra jest piękna ![]()

Prezent od jednego kolegi z forum któremu oczywiście ponownie dziękuję
. Trochę ją odpicowałem.

Moment w którym moja Impala zaraz wyprzedzi lidera w drugim treningu amatorów
.

A to prezent od twórców po pierwszym uruchomieniu gry ![]()

A aktualnie rozbijam się tym ![]()

Oczywiście nie uniknął mojego wiejskiego tjuningu
.
Kocham tę grę. Dobra a teraz dawać łapki w górę żebym w grudniu wygrał
![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]