Odpowiedz
MVP
Coldmath
Wiadomość 11 z 14 (92 Obejrzane)

Re: [Foto Galeria] Grudzień

wyjdzie ze sie czepiam regulaminu albo cos ale jesli juz nawet zdjecia mialyby wziac udzial i zostac ocenione to powinno byc jedno zdjecie w jednym poscie oc by mozna bylo zaznaczyc "lapka" ktore z twoich zdjec najbardziej sie komus podoba, a tak to teraz mozna dac tylko "za caloksztalt" ;P

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

oj tam oj tam nie rozbijałem na osobne posty bo i tak w grudniu nie głosowało się na grudniowe propozycje. A dostałem grę pod choinkę i chciałem też coś dodać od siebie na zakończenie roku.

A na dziś mam foto pt.:

"A Ty leć leć... znaczy jedź jedź jak Adam Małysz"

(Foto dodane do mojego profilu GT5 31.12.2011)

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
MVP
Coldmath
Wiadomość 13 z 14 (62 Obejrzane)

ciekaw jestem kiedy beda caloroczne wyniki :smileywink: i jak bedzie wygladal kalendarz i czy bedzie mozna go kupic gdzies ?? :smileyvery-happy:

Share

Myślę, że dla osób których fotki znajdą się na jego kartach powinien być za free.

Fajnie jakby zrobiono motyw kalendarza do XMB w którym karty zmieniłyby się wraz z upływającymi miesiącami. Technicznie jest to możliwe bo widziałem motyw świąteczny (bałwan przed domem) w którym 24.12 pojawiały się prezenty pod drzwiami.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.