w 17-12-2008 04:47 PM - last edited on 17-12-2008 05:22 PM
Fanów motoryzacji czterech kółek zapraszam do rozkręcenia tego forum i zachęcenia innych do dyskusji...
Gran Turismo - mowa tu w szczególności o pojazdach i trasach. Bardzo duży
nacisk położono także na możliwość uczestniczenia w rozgrywkach multiplayer. W
ramach ciekawostki warto też dodać, iż save'y z Prologue mogą być wykorzystane
w pełnej wersji programu, tak aby umożliwić sobie szybszy i bardziej komfortowy
start.
W najnowszej piątej wersji GT Prologue możemy zapoznać się z około czterdziestoma pojazdami z finalnego produktu. Lista dostępnych w grze pojazdów jest dość liczna, obejmuje zarówno nowsze, jak i starsze modele aut. Dla zachęty J wymienię kilka: Audi R8, Alfa Romeo Brera 3.2 JTS Q4, Mitsubishi Lancer Evolution X, Ferrari F430, Alfa Romeo 147 TI 2.0 Twin Spark, Audi TT, Lotus Elise, BMW Z4, Renault Clio Renault Sport V6, Ford Mustang GT, Acura NSX, Dodge Viper, czy Nissan Xanavi Nismo Z. Auta pojawiają się w wersjach seryjnych oraz stuningowanych. Zmagania prowadzimy na pięciu różnych torach, między innymi doskonale znanej sympatykom wyścigów japońskiej Suzuce.
Spory nacisk położono na sieciowy aspekt rozgrywki. Prologue oferuje pełne
wsparcie dla produktu PlayStation Network, dzięki czemu można stać się częścią
internetowego światka Gran Turismo. Pozwala to między innymi na porównywanie
swoich wyników z osiągnięciami przyjaciół.
Szerokiej drogi,
Cassiopaea
z 17-12-2008 06:06 PM
z 18-12-2008 01:21 PM
Ja czekam na Gran Turismo 5, bez żadnych postfixów (czytaj: wersję pełną, a nie płatne demko) ;] Mam nadzieję, że pojawi się najszybciej jak to możliwe, zamierzam dokupić do tego dedykowaną kierownicę Logitech Driving Force GT i możemy szarpać online ![]()
z 21-12-2008 07:44 PM
Ja gram online ![]()
I bym sie nie rozpędzał rak z nazywaniem tego "płatnym demkiem" - za mniej niz 100pln mozna miec gre lepsza niz jakiekolwiek inne wyscigi na inna platforme, po mojemu dobra inwestycja ![]()
btw ostatnio zbierałem ten 1,000,000$ na Citroen by GT i to kurcze batmobil jest a nie samochód
Ale wrazenia z jazdy niesamowite no i ten kokpit ![]()
w 23-12-2008 08:13 PM - last edited on 23-12-2008 08:14 PM
z 24-12-2008 01:53 AM
z 26-12-2008 03:08 PM
z 27-12-2008 04:00 PM
z 27-12-2008 04:03 PM
z 27-12-2008 06:08 PM

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]