Odpowiedz
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 1 z 19 (5,540 Obejrzane)

Frajda dla zmotoryzowanych

[ Edytowany ]

Fanów motoryzacji czterech kółek zapraszam do rozkręcenia tego forum i zachęcenia innych do dyskusji...

Gran Turismo - mowa tu w szczególności o pojazdach i trasach. Bardzo duży nacisk położono także na możliwość uczestniczenia w rozgrywkach multiplayer. W ramach ciekawostki warto też dodać, iż save'y z Prologue mogą być wykorzystane w pełnej wersji programu, tak aby umożliwić sobie szybszy i bardziej komfortowy start.

W najnowszej piątej wersji GT Prologue możemy zapoznać się z około czterdziestoma pojazdami z finalnego produktu. Lista dostępnych w grze pojazdów jest dość liczna, obejmuje zarówno nowsze, jak i starsze modele aut. Dla zachęty J wymienię kilka: Audi R8, Alfa Romeo Brera 3.2 JTS Q4, Mitsubishi Lancer Evolution X, Ferrari F430, Alfa Romeo 147 TI 2.0 Twin Spark, Audi TT, Lotus Elise, BMW Z4, Renault Clio Renault Sport V6, Ford Mustang GT, Acura NSX, Dodge Viper, czy Nissan Xanavi Nismo Z. Auta pojawiają się w wersjach seryjnych oraz stuningowanych. Zmagania prowadzimy na pięciu różnych torach, między innymi doskonale znanej sympatykom wyścigów japońskiej Suzuce.

Spory nacisk położono na sieciowy aspekt rozgrywki. Prologue oferuje pełne wsparcie dla produktu PlayStation Network, dzięki czemu można stać się częścią internetowego światka Gran Turismo. Pozwala to między innymi na porównywanie swoich wyników z osiągnięciami przyjaciół.

Szerokiej drogi,

Cassiopaea

Wiadomość edytowana przez Cassiopaea, 17-12-2008 05:22 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
bychu81
Wiadomość 2 z 19 (5,528 Obejrzane)

Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Gra w to wogule ktoś online ??
albo w race drivera ??

Share

Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Ja czekam na Gran Turismo 5, bez żadnych postfixów (czytaj: wersję pełną, a nie płatne demko) ;] Mam nadzieję, że pojawi się najszybciej jak to możliwe, zamierzam dokupić do tego dedykowaną kierownicę Logitech Driving Force GT i możemy szarpać online :smileyvery-happy:

Share
Member
Wiadomość 4 z 19 (5,462 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Ja gram online :smileywink:

I bym sie nie rozpędzał rak z nazywaniem tego "płatnym demkiem" - za mniej niz 100pln mozna miec gre lepsza niz jakiekolwiek inne wyscigi na inna platforme, po mojemu dobra inwestycja :smileywink:

btw ostatnio zbierałem ten 1,000,000$ na Citroen by GT i to kurcze batmobil jest a nie samochód :smileywink: Ale wrazenia z jazdy niesamowite no i ten kokpit :smileyhappy:

Share
Member
uboot93
Wiadomość 5 z 19 (5,429 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

[ Edytowany ]
a Ja mam 100% wszystko złoto i wszystkie samochody ;p   Demo to to nie jest ponad 40 samochodów a Burnout ma ich  76 tylko duża częśc to są warjacje jesnego samochodu (reliable i custom i takie tam ;p). A w pełnej wersji ma ich być 10 000!!!! I zrób tam 100%...
Wiadomość edytowana przez uboot93, 23-12-2008 08:14 PM
Share
Krzyku
Wiadomość 6 z 19 (5,421 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Właśnie sporo czytałem na temat tej gry, różne recenzje i artykuły, jednak chciałbym spytać wprost tych co ją posiadają i obecnie grają... Czym różni się grywalnosc/zawartosc/rozbudowanie od poprzednich części ? :smileyhappy: Tzn jak wam się gra, w porowaniu do poprzednich części ...

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Member
Grandzioch
Wiadomość 7 z 19 (5,397 Obejrzane)

Betreff: Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

"Pelna" wersja gry ma sie ukazac na gwiazdke 2009 roku
Share
Member
Lubek777
Wiadomość 8 z 19 (5,368 Obejrzane)

Betreff: Frajda dla zmotoryzowanych

Witajcie jestem tu calkiem nowy i nawet nie wiem czy dobrze wysylam wiadomosc jezeli ktos to zobaczy i bedzie chial mi pomoc z gory dziekuje nie wiem jak mozna byc online i nie wiem jak mozna grac a chialbym z kims zagrac online !!!???pomocy jak to sie robi
Share
Member
Lubek777
Wiadomość 9 z 19 (5,368 Obejrzane)

Betreff: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

czesc ja chialbym zagrac ale kompletnie nie wiem jak to zrobic moze ty wiesz???Pomocy
Share

Re: Betreff: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.