Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 11 z 19 (3,933 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

[ Edytowany ]

uboot93 napisał/a:
A w pełnej wersji ma ich być 10 000!!!! I zrób tam 100%...

A nie pomyliło Ci się coś:smileywink: Ja słyszałem coś o przedziale 700-800, ale nie 10 tysiaków:Evil: Chociaż nie powiem, że nie pogardziłbym taką ilością samochodów  :smileyhappy:

Wiadomość edytowana przez Przem_2010, 28-12-2008 11:55 PM

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Ja z kolei słyszałem o wszystkich samochodach z poprzednich części + jakieś tam nowe auta :smileyhappy:
Share
Member
Lubek777
Wiadomość 13 z 19 (3,914 Obejrzane)

Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Bardzo dziekuje za mila i czytelna wiadomosc ale niestety mam gran turismo 4 i nie mam takiej ikonki dowiedziaem sie ze jak wlacze inna gre i bede mial konfigurace to bedzie dzialac ale gran turismo tez mozna grac online?co dalej !!!!
Share

Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

W takim raze pozostaje Ci kupić PS3 i Gran Turismo 5 Prologue. W GT4 jest możliwość jedynie grania prze sieć LAN.
Share
Member
Lubson_PL
Wiadomość 15 z 19 (3,878 Obejrzane)

Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

czesc to ja Lubek777 zalozylem nowe onto i teraz nie wiem czy mam tamto paranoja kupilem playstation 3 i prologue 5 i nie moge wejsc do netu jak to zrobic pomocy !!!Dziekuje
Share

Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Ehhh, nie ma to jak precyzyjne określenie problemu ;/ Powodów może być setki: zła konfiguracja, niepodłączony kabel, maitenance PSNetwork, a jeśli masz radiówkę to masz przydzieloną ograniczoną ilość hostów (najczęściej jeden). Opisz swój problem dokladniej. Jaki błąd, jaki masz router, jaka konfiguracja, jakim kablem jest podłączony itd.
Share

Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

A ja sie pytam ile mozna czekac na ta gre? Przed premiera PS3 mowiono, ze Polyphony chce wrocic do cyklu wydawania gry co dwa lata. Klamali? W sumie oni lubia to robic, od kiedy ja juz slysze o uszkodzeniach czy tez zmiennych warunkach pogodowych (nawet chmury sie nie ruszaja)? Ta gra powinna byc dostepna wraz ze startem systemu (podobnie taki np. Tekken). Co oni robili od czasu wydania GT4? ...GTHD? No prosze was. Uwielbiam ta gre i nie moge juz sie doczekac kiedy podlacze swoja kierownice aby zanuzyc sie w tym wirtualnym swiecie wyscigow. PS. Mam nadzieje ze PD nie pojdzie w slady konami i nie zacznie spoczywac na laurach (PES), chociaz od jakiegos czasu mam wlasnie takie wrazenie. Obym sie mylil bo trzymam kciuki za te pozycje i bardzo bym chcial móc sie zakochac w piateczce tak jak mialo to miejsce z jedynka.
Share
Member
Lubek777
Wiadomość 18 z 19 (3,851 Obejrzane)

Betreff: Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Czesc wiem nie zabardzo sprecyzowalem hmm kupilem konsole i gre postepowalem zgodnie z ich poleceniami ktore sie wyswietlaly no i konfiguracja przebiegla pomyslnie i jest pytanie czy chcesz grac online wiec chce!!!!!no to mam sie zarejestrowac w Network :::no to sie zarejestrowalem zalozylem konto zarejestrowalem konsole a oni pisza to znaczy na monitorze od playstation ze nie jestm zarejestrowany w sieci i co dalej hmmm juz mam taki metlik ze nie wiem co dalej a tu nwoy rok zapasem he
Share
Member
kermitos
Wiadomość 19 z 19 (3,783 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Frajda dla zmotoryzowanych

Skoro na psp sie nie można doczekać od początku jego wypuszczenia, to na ps3 tez może się okazać, że cierpliwość jest wskazana :smileyhappy:
No risk, no fun!
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.