w 07-01-2009 02:13 PM - last edited on 07-01-2009 04:01 PM
Kupując kopie gry Gran Turismo 5 Prologue, nie wiedzieli, jak niesamowita podróż ich czeka!
...Dziesięć miesięcy później niemiecki taksówkarz Lars Schlömer i hiszpański student Lucas Ordóñez stają do walki z legendami wyścigów w 24-godzinnym wyścigu TOYO Tires, który odbędzie się 9 stycznia 2009 roku w Duaju, a wszystko to dzięki GT Academy.
Zarówno Lars Schlömer jak i Lucas Ordóñez stworzą zespół Nissan PlayStation Race Team obok legendarnego Johnny Herbert oraz Alex Buncombe, kierowcy który ma spore doświadczenie w zakresie nissanów 350Z, GT4, których używać będzie zespół, a także szef kierowców GT Academy – Rob Barff.
Więcej informacji o GT Academy i transmisji na żywo z 24-godzinnego wyścigu TOYO Tires 24h w Dubaju, można znaleźć na stronie granturismoworld.com.
Trzymamy kciuki i życzymy powodzenia.
Cassiopaea.
z 08-01-2009 11:34 PM
z 09-01-2009 02:07 PM
Witam!
Więcej informacji o GT Academy i transmisji na żywo można znaleźć na podanej powyżej przeze mnie
stronie granturismoworld.com.
Pozdrawiam,
Cassiopaea
z 07-02-2009 03:40 AM
dobra akcja, slyszalem ze ten hiszpan tam narozrabial troche wsrod zawodowców ![]()
haha jeszcze raz dziewczyna mi powie ze gry nie wnosza do mojego zycia nowych praktycznych umiejetnosci ;-)
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]