Odpowiedz
Member
Precell
Wiadomość 1 z 5 (1,392 Obejrzane)

GT PSP - AdHoc Party

Grał ktoś z Was w GT PSP wykorzystując usługę AdHoc Party?

Ja odważyłem się wczoraj ściągnąć i zainstalować tą aplikację na PS3. Włączyłem, wyszukałem pokoje dla graczy GT, wszedłem do pokoju... i zaczęły się problemy.

Na PSP wszystkie garaże były puste - kiedy wchodziłem do garażu, w którym podobno byli inni gracze - tak pisali na czacie - kosola wskazywała, że garaż jest pusty i czy chcę założyć grę i automatycznie stać się hostem.

W końcu kilkukrotnie wchodząc i wychodząc z usługi ad hoc w grze udało mi się dołączyć do gry (najczęście pojawiał się komunikat connection failed). Wybraliśmy samochody, host wybrał trasę i tryb gry i w końcu odpalił się wyścig, jednak nie na długo bo zaraz mnie i wszystkich innych graczy wywaliło do menu głównego w GT przy komunikacie - "coś tam disconnected" - nie pamiętam dokładnie, bo gniewe był większy od chęci uporania się z problemem.

Podsumowując móją pierwszą próbę pogrania z żywymi graczami wykorzystując usługę AdHoc Party nie będę wspominał dobrze :-( 2 godziny użerania się z konsolami bez radości rozgrywki....

Napiszcie, czy macie podobne doświadczenia i jak ktoś wie to proszę o informację, jak należy sie łączyć  z innymi graczami żeby spokojnie można było delektować się grą???

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
milosz216g
Wiadomość 2 z 5 (1,371 Obejrzane)

Re: GT PSP - AdHoc Party

Skąd ściągnołeś Ad-Hoc Party?

Share
Member
Precell
Wiadomość 3 z 5 (1,354 Obejrzane)

Chyba od 22 grudnia jest dostępne na PSN (konto europejskie - nie sprawdzałem na US)

Share
Member
gebarski
Wiadomość 4 z 5 (997 Obejrzane)

A podasz dokładny link skąd mam pobrać AD Hoc Party na PSP/PS3?

Share

ja gralem z kolega na psp, nie bylo zadnych problemow, z przerzucaniem fur tez nie ;]

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.