z 08-01-2010 08:07 AM
Grał ktoś z Was w GT PSP wykorzystując usługę AdHoc Party?
Ja odważyłem się wczoraj ściągnąć i zainstalować tą aplikację na PS3. Włączyłem, wyszukałem pokoje dla graczy GT, wszedłem do pokoju... i zaczęły się problemy.
Na PSP wszystkie garaże były puste - kiedy wchodziłem do garażu, w którym podobno byli inni gracze - tak pisali na czacie - kosola wskazywała, że garaż jest pusty i czy chcę założyć grę i automatycznie stać się hostem.
W końcu kilkukrotnie wchodząc i wychodząc z usługi ad hoc w grze udało mi się dołączyć do gry (najczęście pojawiał się komunikat connection failed). Wybraliśmy samochody, host wybrał trasę i tryb gry i w końcu odpalił się wyścig, jednak nie na długo bo zaraz mnie i wszystkich innych graczy wywaliło do menu głównego w GT przy komunikacie - "coś tam disconnected" - nie pamiętam dokładnie, bo gniewe był większy od chęci uporania się z problemem.
Podsumowując móją pierwszą próbę pogrania z żywymi graczami wykorzystując usługę AdHoc Party nie będę wspominał dobrze :-( 2 godziny użerania się z konsolami bez radości rozgrywki....
Napiszcie, czy macie podobne doświadczenia i jak ktoś wie to proszę o informację, jak należy sie łączyć z innymi graczami żeby spokojnie można było delektować się grą???
z 10-01-2010 03:32 PM
Skąd ściągnołeś Ad-Hoc Party?
z 11-01-2010 11:21 AM
Chyba od 22 grudnia jest dostępne na PSN (konto europejskie - nie sprawdzałem na US)
z 03-05-2010 03:32 PM
A podasz dokładny link skąd mam pobrać AD Hoc Party na PSP/PS3?
z 14-07-2010 05:32 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]