Odpowiedz

GT TV i długie ładowanie w GT5

Część posiadaczy GT5 narzekali na bardzo długie ładowanie niektórych elementów gry, dostaliśmy też informację w grze, że jeśli mamy problemy z długim ładowaniem możemy sobie pomóc odcinając się od dostępu do sieci. Tłumaczą to obciążeniem serwerów, ale to chyba nie to.
Wczoraj sam zaliczyłem taki moment kiedy cokolwiek bym nie chciał zrobić wszystko się długo wczytywało, czas oczekiwania dochodził nawet do kilku minut.
Ale chyba wynalazłem powód. Włączyłem pobieranie filmiku z GT TV. Po zatrzymaniu pobierania wszystko wróciło do normy.
Mam prośbę do posiadaczy GT5 o potwierdzenie czy u was też włączenie pobierania jakiegoś filmiku daje takie skutki?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Kowal_
Wiadomość 2 z 2 (267 Obejrzane)

Re: GT TV i długie ładowanie w GT5

Tak, ponieważ pobiera go w tle. U mnie co prawda kilka minut czekania nie było, ale te 20-30s jak najbardziej po włączeniu ściągania.
Kowal_ Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.