Odpowiedz
Member
nfs26
Wiadomość 1 z 11 (2,632 Obejrzane)

GT5 Render

[ Edytowany ]

W sieci nie dawno sie ukazał pewien filmik przygotowany przez panów z "Proper Graphics" na którym to zaprezentowany jest model Koenigsegg-a CCX zaprojektowanego z tylu "polygonów" co modele z GT5p czyli 192 449 "trójkątów" oraz w takich samych teksturach. Czy tak będzie wyglądała pełna wersja GT5? Myśle że wkrótce sie przekonamy :smileyhappy:

Link do filmiku:

http://www.youtube.com/watch?v=5fIqRk6pYQ8

Link do zdjęć + ten sam filmik tyle że w HD :smileyhappy: :

http://propergraphics.com/3dlowpoly/Koenigsegg_video.htm

I jeszcze link gdzie możecie pobrać ten filmik w FULL HD (1920 x 1080) :smileyhappy:

http://propergraphics.com/3dlowpoly/Koenigsegg/Koenigsegg_Full_HD.wmv

PS: Jak coś pokręciłem to poprawcie ;p

Wiadomość edytowana przez nfs26, 08-03-2009 10:02 PM
Wiadomość edytowana przez nfs26, 08-03-2009 10:09 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Neq
Member
Neq
Wiadomość 2 z 11 (2,624 Obejrzane)

Dotyczy: GT5 Render

Witam!

Z mojej strony żadnych tekstów o opadzie szczęki czy jajecznicy z gałek ocznych.

Ja patrząc na to po prostu błogo się uśmiechałem. Uśmiechem  człowieka, który wie, że to co widzi jest czymś wyjątkowym, czy pięknym...

Jeśli tak będzie wyglądać GT5... To ja nie mam słów...

Image and video hosting by TinyPic>
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 3 z 11 (2,615 Obejrzane)

Re: Dotyczy: GT5 Render

chciałbym coś tu napisać sensownego ale narazie jestem bez słów
*wraca obejrzeć filmik po raz 5*
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 4 z 11 (2,593 Obejrzane)

sorki za posta pod postem ale już nie mogę edytować...pokazałem kumplowi zdjęcia to napoczątku nie skupiał się bo myślał że jakiś tam samochodzik(kumpel bardziej w american muscle gustuje)poczym uświadomiłem go że to są "obrazki" z gry na co dostałem odp
"CO TY P********?!"

ale ogólnie to ja nie mam pytań, jeśli tak ma wyglądać gra ,to ja mogę i czekać do bożego narodzenia nawet :smileytongue:
Share
Krzyku
Wiadomość 5 z 11 (2,587 Obejrzane)

nfs26 pokazałeś jakiś filmik samochodu jakiejś gwiazy, jakiś MTV Cribs czy coś..
Ale gdzie tu jest GT 5 ?

...

Czekaj, to jest przyszłe GT 5 ?!
Fakt faktem, musieli podrasować mocno otoczenie dla tego typu filmików i w grze pewnie nie będzie detal tak bliski tego pokazanego (A może?).
Mimo wszystko wow... Przypomnieć sobie czasy kiedy wyszło pierwsze Gran Turismo i porównać w co się to zamieniło.

Dlatego mam nadzieję, że nie będzie wgnieceń ani nic podobnego - po co psuć takie ślicznotki ? :smileyvery-happy: Hehe.

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Member
nfs26
Wiadomość 6 z 11 (2,579 Obejrzane)

Krzyku przypomne tylko że to nie jest żaden oficjalny trailer GT5 (może na e3 ) :smileywink: tylko zwykły render który pokazuje nic więcej jak możliwości "silnika" GT5, a czy tak bedzie wyglądać sama gra to zależy już tylko od panów z Polyphony Digital :smileyvery-happy: napewno Grafika (a szczególnie otoczenie) bedzie lepsze od "prologue" ale czy aż na takim poziomie......może w GT6 :smileyhappy:
Share
Member
uboot93
Wiadomość 7 z 11 (2,576 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: GT5 Render

[ Edytowany ]

W dzisiejszym poscie postaram się udowodnić tezę: '' Tak ten cudowny filmik to filmik z GT5"

Jako 1 argument podam muzykę, która od razu mi się skojażyła z GT5:smileytongue: nie wiem czemu.

Arg. 2 Nie wątpię, że ten film mógł być przygotowany na silniku GT5, ale czy napewno PS3, a nawet jakiś super PC pociągnie taką grafikę w ruchu? Z 16 takimi samochodami? W multiplayerze? Szczerze wątpię.

No i okolice tego samochodu były puste, ale zbyt ostre zbyt dużo tam detali.

Podsumowując, musimy czekać

Chciałbym jeszcze dodać, że kamera porusza siębardzo podobnie do tej z GT5:smileytongue:

Wiadomość edytowana przez uboot93, 10-03-2009 03:16 PM
Share
Member
nfs26
Wiadomość 8 z 11 (2,569 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: GT5 Render

[ Edytowany ]

uboot93 co do tego że PS3 może tego nie uciągnąć to masz racje, spadki FPS są nawet w GT5p w singlu jak na ekranie podszas replaya widać więcej niż10-20 samochodów (najbardziej zauważalne na fuji), muzyka też mi sie skojażyła z GT5 :smileytongue: mogą też zrobić tak że podczas prezentacji lub w menu grafika będzie wyglądała jak na filmiku a podczas wyścigu lekko odchudzona :smileywink: tak jak to miało miejsce np w GT4 kiedy to podczas wyścigu w którym brały udział 2 samochody to (jeśli miało sie odpowiedni samochód) można było jechać z otwartym dachem a w przypatku wyścigu z 6 samochodami już nie (przy zamkniętym dachu nie było widać kierowcy ani wnętrza samochodu) :smileytongue:

PS Polecam pobrać ten filmik w Full HD i obejżeć na PS3 :smileyvery-happy:

Wiadomość edytowana przez nfs26, 10-03-2009 05:01 PM
Share

http://www.gtplanet.net/looking-beyond-gran-turismo-5/

Jak byk jest napisane, że rendery są dokładniejsze niż to co do tej pory prezentowało całe GT5 i są one renderowane na bardzo mocnym sprzęcie, a nie real-timowe.

Ale GT6 na PlayStation 4 raczej tak będzie wyglądać :smileyhappy:

Share
Member
nfs26
Wiadomość 10 z 11 (2,528 Obejrzane)

Też nie sądze żeby PS3 potrafiło uciągnąć taką grafike ale nie oszukujmy sie dużo już nie brakuje :smileyvery-happy: co do GT6 to licze że pojawi sie jeszcze na PS3 :smileywink:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.