Odpowiedz
Member
nfs26
Wiadomość 11 z 119 (2,660 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Gran Turismo 5 info

[ Edytowany ]
W GT PSP nie zostawiają a co do GT5 to nie wiadomo jeszcze, w demie GT5 w które można było zagrać na targach TGS nie było śladów po oponach, ale twórcy zapowiedzieli że zanim wyjdzie GT5 będzie wprowadzonych jeszcze wiele poprawek (w szczególności mieli na myśli zniszczenia) :smileywink:
Message Edited by nfs26 on 11-10-2009 04:29 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
jerzyk17
Wiadomość 12 z 119 (2,117 Obejrzane)

A powiedzcie mi jak ma wyglądać sprawa dźwięków silników? 

Bo szczerze powiem ze w Prologue to  jest BARDZO TRAGICZNIE... Ferrari nie przypomina Ferrari , Audi  to samo i tak z kazdym autem dzisiaj mialem okazje grac w Forze 3 co prawda grafika tragedia nawet w niektorych samochodach zegary nie działają tylko atrapa ale za to dźwięki silników POEZJA!!!. Tylko teraz niewiadomo czy beda zmieniac w GT czy nie? bo jak nie to kicha bedize z dźwiękami ;// 

Share
Member
nfs26
Wiadomość 13 z 119 (2,028 Obejrzane)

Witam z tego co mi wiadomo to dzwieki silnikow zostana poprawione w stosnku do prologa :smileyhappy: pozdr
Share
Member
Przecier
Wiadomość 14 z 119 (1,997 Obejrzane)

A mnie ciekawi jak będzie wyglądała sprawa strony po której będzie kierownica w samochodach głównie Japońskich czy normalnie po lewej, czy dadzą tak jak w Prologue po prawej (np. w Subaru) , niby się da jeździć ale jakoś tak dziwnie i wolałbym po lewej żeby była.a i czy dojdzie opcja dedykowana do ustawienia kierownicy Logitecha G25 wkoncu najlepsza kiera nie licząc G27 :smileytongue: Pozdro
Share
Member
Precell
Wiadomość 15 z 119 (1,853 Obejrzane)

A kto z Was korzysta z widoku z wewnątrz samochodu? Ja najlepsze czasy wykręcam na widoku ze zderzaka.

Share
Member
nfs26
Wiadomość 16 z 119 (1,784 Obejrzane)

Ja korzystam jak na kierownicy jade bo lubie :smileyhappy: a najlepsze czasy to z widoku z za samochodu robie :smileyhappy:

Share
Member
Daemon_Cleaner
Wiadomość 17 z 119 (2,134 Obejrzane)

To jest ogólnie dobre pytanie - który widok jest lepszy? Zderzaczek czy kookpit? Mam wrażenie, że widok z kokpitu jest zawieszony troszkę wyżej, przez co lepiej widać przestrzeń przed smochodem. Natomiast dużo zasłania deska rozdzielcza. Weźmy takiego Forda GT, z kokpitu którego nie widać po prostu nic.

Widok ze zdeżaka to ten najczęściej przeze mnie używany, ale czy nie jest on ciupkę za nisko?

Moim zdaniem w GT zdecydowanie brakuje widoku z maski. Mam nadzieję że cała ta akcja z Head Trackingiem wniesie dużo dobrego.

Share
Member
nfs26
Wiadomość 18 z 119 (1,990 Obejrzane)

Gran Turismo 5 info

[ Edytowany ]

Witam, dosc dlugo bylem nieobecny na forum, postaram sie wszystko nadrobic :smileyvery-happy:

Co sie tyczy GT5 :smileyhappy: ponizej oficjalna okladka :smileyvery-happy:

Share
Member
MarCCel_
Wiadomość 19 z 119 (1,975 Obejrzane)

Re: Gran Turismo 5 info

Po długiej przewie to powinieneś grę przynieść, a nie okładkę :smileyhappy:

Share
Member
uboot93
Wiadomość 20 z 119 (1,876 Obejrzane)

Re: Gran Turismo 5 info

w GT5 nie będzie Porshe z powodu jakiś konfliktów licencyjnych jeśli można tak powiedzieć. Wiadomość z gram.pl podobno potwierdzona przez PolyphONE
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.