Odpowiedz
Member
nfs26
Wiadomość 41 z 119 (728 Obejrzane)

Re: Gran Turismo 5 info

Przem widze ze masz spore wymagania :smileyhappy: ja po prostu chcialbym juz sobie pojezdzic :smileyvery-happy: nie potrzebne mi zniszczenia czy tam warunki pogodowe, 3D i move tez mogli juz sobie odpuscic, najbardziej czego mi brakowalo w GT4 to zmiany cyklu dnia i nocy podczas wyscigu Nurburgring 24h wiec bedzie to czego oczekiwalem :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 42 z 119 (720 Obejrzane)

Ja nie jestem wcale wymagający:smileyvery-happy: Wykorzystanie Move i 3D też jest dla mnie zbędne w tej grze, ale jak już robią ją tyle lat, to mogliby zaimplementować także zmiany pogodowe najlepiej realtime:smileyvery-happy::smileywink: Wyobraź sobie, że jedziesz w wyścigu wytrzymałościowym lub nawet w każdym innym i nagle na którymś okrążeniu zaczyna padać deszcz:smileywink: utrata przyczepności i tylko patrzysz kiedy zjechać do pit stopu:smileywink: o ile dojedziesz:smileyvery-happy: Śnieg to raczej w szutrach, ale też miło by było zobaczyć:smileyhappy:

Więc jak widzisz nie jestem taki wymagający:smileyvery-happy: Tylko w miarę "nie jedzenia" apetyt rośnie:smileywink:

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Daemon_Cleaner
Wiadomość 43 z 119 (714 Obejrzane)

Mnie cieszą smaczki w stylu: zmiana świateł /krótkie-długie/ oraz światła wsteczne.

No i head tracking. to będzie to, co ma szanse zrobić z tej gry naprawdę wyjątkową.

Share
Member
nfs26
Wiadomość 44 z 119 (697 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Przem no tutaj akurat masz racje z tym deszczem fajne by to bylo np ze musisz odrazu strategie wyscigu zmieniac bo nispodziewany deszcz, na trailerze jest moment ze przejezdza Nissan GT-R (JGTC) ze zgasznonymi swiatlami na nurburgring a zraz za nim drugi taki sam Nissan tylko ze niebieski ma juz zapalone swiatla. To znaczy ze najprawdopodobniej bedziemy mogli recznie zapalac i gasic swiatla, fajna sprawa chcialbym przejechac sie po takim nurburgring w nocy bez swiatel ciekawe ile bym ujechal hehe :smileyvery-happy:

Share
Member
Przecier
Wiadomość 45 z 119 (683 Obejrzane)

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 46 z 119 (652 Obejrzane)

No to nacieszcie oczy kolekcjonerską edycją GT5

500x_gt5box.jpg

tata_arek Trophy Card
Share
Member
Przecier
Wiadomość 47 z 119 (1,074 Obejrzane)

ż się boje ile ta kolekcjonerska edycja będzie w polsce kosztować:smileysad: no nic trza będzie uzbierać pewnie jakieś 300zł :smileyhappy:

Share

Biorąc pod uwagę cenę Limitki Modern Wafrare 2 (tej z goglami) w Polsce, obstawiałbym, że trzeba będzie uzbierać "trochę" więcej:smileywink:
Share
Member
Przecier
Wiadomość 49 z 119 (1,060 Obejrzane)

Re:

no ale chyba do GT5 nie dadza gogli no chyba ze 3d :smileyhappy: co też by było dobrą sprawa

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 50 z 119 (1,043 Obejrzane)

Re: Re:

limitka w usa będzie kosztować $99, czyli przy obecnym kursie dolaroa ok. 335zł

tata_arek Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.