Odpowiedz
Member
tata_arek
Wiadomość 51 z 119 (1,017 Obejrzane)

Re: Re:

Niestety nie bedzie chyba aż tak dobrze z tą datą premiery, bo dużo europejskich sklepów określa ją na 26.11.2010:smileysad:. Kurcze teraz będzie problem bo praktycznie w tym samym czasie wyjdzie LBP2 i GT5.

tata_arek Trophy Card
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
tata_arek
Wiadomość 52 z 119 (987 Obejrzane)

Najprawdopodobniej GT5 wyjdzie z dwoma limitowanymi edycjami- jedna to wcześniej wspominana- cena 99 euro, a druga z jeszcze nieznaną zawartością z ceną 189.99 euro.

tata_arek Trophy Card
Share

Ja osobiscie kolekcjonuje gry a nie gadzety do nich. Dlatego kupie zwykla wersje GT5, lecz w dniu premiery :smileyhappy: Szczerze mowiac dla tej gry kupilem ponownie PS3, po tym jak zobaczylem trailery z E3 :smileywink: Cu on :smileyhappy:

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 54 z 119 (956 Obejrzane)

Gran Turismo 5 info

Amazon wycenił Ultimate Edition na 189,95€, Special Edition 99€, zwykła wersja 65,90€. Jednak nikt nic nie wie jeszcze na temat ich zawartości.

Nie wiem czy już widzieliście, czy nie, ale warto zobaczyć:smileywink:

Gran Turismo 5 Visual FX and Standard Models

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Przecier
Wiadomość 55 z 119 (848 Obejrzane)

Re: Gran Turismo 5 info

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 56 z 119 (838 Obejrzane)

A ja mam pytanie do kogoś ze SCEP-u. Czy kolekcjonerska edycja będzie sprzedawana w Polsce, a jeśli tak, to czy będzie spolszczona?

tata_arek Trophy Card
Share

A ja mam pytanie z innej beczki... mając wcześniej styczność z tytułami pokroju NFS i później GRIDem którego bardzo miło wspominam, zero grania w jakąkolwiek grę serii GT, czy jest sens kupować GT? nie mając nawet kiery? bo wyobrażam sobie tą grę jako strasznie hardcorowy tytuł dla zapaleńców. czy może się mylę i jeździ się podobnie jak w GRID?
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 58 z 119 (831 Obejrzane)

Gran Turismo 5 info

Powiem tak GT5: P możesz sobie odpuścić:smileywink: ale w GT5 (jak już wyjdzie:smileywink:) powinieneś zagrać jak i wszyscy lubiący wyścigi:Thumbs: Tym bardziej, że będzie po polsku , więc jeśli masz jakiekolwiek problemy z językiem angielskim, to gra nie powinna Ci zrobić trudności:smileywink: No a jakaś kiera by się z pewnością przydała, ale na padzie w GT też da się spokojnie grać:smileyhappy:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share

Dotyczy: Gran Turismo 5 info

Z angielskim pewnie problemu miec nie bedzie bo ma konsole zarejestrowana w UK, widac po sygnaturze. Co do samego Gran Turismo, schowaj grida, dirta, forze, toce, f1 w jedno pudeleczko, moze bedzie w 50% tak dobre jak GT5 :smileywink:

Share
Member
cyberPL
Wiadomość 60 z 119 (815 Obejrzane)

Dotyczy: Gran Turismo 5 info

Witam,

mam pytanie. Może ktoś z Was będzie wiedział, bo nie mogłem znaleźć nigdzie kontaktu do Polyphony Digital.

Otóż, chciałbym się dowiedzieć, czy wersja kolekcjonerska będzie tylko w US czy też w PL ?
Czy wersje które wyjdą na cały świat będą w multilanguage czy wersje językowe będą zależne od dystrybutora (jak np jest w big little planet, które wykrywa język ustawiony w systemie konsoli i w takim jezyku odpala gre).

Pytam ponieważ chce sobie zamówić Collector's Edition z Canady pre ordera, a nie wiem czy będzie w miała jezyk PL.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.