Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 61 z 119 (877 Obejrzane)

Gran Turismo 5 info

ax_wdz wrote:

Z angielskim pewnie problemu miec nie bedzie bo ma konsole zarejestrowana w UK, widac po sygnaturze.

To wcale nie oznacza, że ma konsole zarejestrowaną na UK:smileywink: Wchodzisz na angielska strone PlayStation aktualizujesz przez nią identyfikator i proszę efekt poniżej:smileyhappy: dodam że mieszkam w polsce i mam konsole zarejestrowaną na PL:smileywink:

cyberPL wrote:

Witam,

mam pytanie. Może ktoś z Was będzie wiedział, bo nie mogłem znaleźć nigdzie kontaktu do Polyphony Digital.

Otóż, chciałbym się dowiedzieć, czy wersja kolekcjonerska będzie tylko w US czy też w PL ?
Czy wersje które wyjdą na cały świat będą w multilanguage czy wersje językowe będą zależne od dystrybutora (jak np jest w big little planet, które wykrywa język ustawiony w systemie konsoli i w takim jezyku odpala gre).

Pytam ponieważ chce sobie zamówić Collector's Edition z Canady pre ordera, a nie wiem czy będzie w miała jezyk PL.

Może powinieneś zadzwonić do SCEPu:smileywink: Z tego co mi wiadomo to GT5 ma być po polsku, edycja kolekcjonerska także:smileyhappy: I będzie ona dostępna raczej tylko an terenie Polski, choć może być jak Killzone 2 i polski język będzie zaimplementowany we wszystkich europejskich wersjach. Ale jeśli chodzi o Kanadę i USA to zapomnij o polskim języku tam, to zupełnie inny region:smileywink:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Gran Turismo 5 info

No rzeczywiście konsole rejestrowałem w PL i wydawało mi się że przez polską stronę, choć pewien nie jestem i nawet nie zauważyłem tego w sygnaturce. Co do języka to problemu z ang nie mam co więcej wolę gry po angielsku bo w 90% przypadków polski dubbing mnie drażni niestety.
Co do GT5P jest stosunkowo tanie z drugiej ręki i zastanawiałem się czy nie sprawdzić ale jak mówicie żeby sobie odpuścić to tak zrobię.
Share

Fakt przem, wyprowadziles mnie z bledu :smileyhappy:

A co ma zawierac wspanialego edycja kolekcjonerska GT5 ? Bo slyszalem cos o jakims samochodziku :smileyvery-happy:

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 64 z 119 (832 Obejrzane)

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 65 z 119 (799 Obejrzane)

Gran Turismo 5- polskie ceny kolekcjonerskich edycji i ich zawartość

Tańsza kolekcjonerska edycja(Collector's Edition) w cenie 279 PLN będzie zawierać:

- ozdobną nakładkę na pudełko z numerem 5 (widoczna na zdjęciu)
- 200-stronicowy poradnik firmy Apex opisujący techniki jazdy, tajemnice tuningu, najnowsze oraz przyszłe technologie motoryzacyjne oraz wiele więcej
- 5 kolekcjonerskich kart z renderami samochodów
- zestaw 5 samochodów typu ChromeLine dostępnych w grze (poprawione osiągi, inny wygląd)
- dynamiczny temat

limitkanews2.jpg

Droższa natomiast(Signature Edition) w cenie 699PLN będzie zawierać:

- metalowe pudełko z lakierem typu SLS AMG Obsidian Black
- model samochodu SLS AMG w skali 1:43 z nadrukami Gran Turismo
- skórzany portfel GT, zawierający kartę dostępu do konkursu Signature Edition
- książka z samochodami i lokacjami Gran Turismo 5
- GT USB pendrive z trailerem Polyphony/Mercedes-Benz
- metalowy brelok do kluczy z logo Gran Turismo
- 200-stronicowy poradnik firmy Apex opisujący techniki jazdy, tajemnice tuningu, najnowsze oraz przyszłe technologie motoryzacyjne oraz wiele więcej
- zestaw 5 samochodów typu ChromeLine dostępnych w grze (poprawione osiągi, inny wygląd)
- dynamiczny temat
 limitkanews1.jpg

tata_arek Trophy Card
Share
Member
tata_arek
Wiadomość 66 z 119 (724 Obejrzane)

Re: Gran Turismo 5- polskie ceny kolekcjonerskich edycji i ich zawartość

Czy ktoś wie, czy w GT5 będzie dom aukcyjny (tak jak w Forzie)??

tata_arek Trophy Card
Share
Member
kafiku99
Wiadomość 67 z 119 (1,043 Obejrzane)

z moich wiadomości wynika że nie

Share
Member
uboot93
Wiadomość 68 z 119 (959 Obejrzane)

Czytałem, że jak ktoś zamówi pre-ordera to dostanie tam jakieś super wersie samochodów. Czy to jest to każdego pre-ordera, czy np. tylko na amazonie.
Czy właściciele GT5:smileytongue: będą mieli zniżkę, czy jakiś bonus? jak kupowałem gt5:smileytongue: to tak mówili, ale czy to aktualne?
Share
Member
nfs26
Wiadomość 69 z 119 (880 Obejrzane)

Witam na targach TGS w Japonii potwierdzili oficjalnie dynamicznie zmienne warunki pogodowe w GT5, filmik co prawda marnej jakosci (jak bedzie wersja HD to napewno wrzuce) ale mimo wszystko szczekoopad gwarantowany :smileyvery-happy: Ponizej zamieszczam filmik:

http://www.youtube.com/watch?v=_KYkpX1c64k&feature=player_embedded

Share
Member
nfs26
Wiadomość 70 z 119 (861 Obejrzane)

Gran Turismo 5 info

Witam ponizej kolejny filmik z zmiennymi warunkami pogodowymi tym razem w duzo lepszej jakosci :smileyhappy: (Tamtego z poprzedniego posta nadal nie ma w HD)

http://www.youtube.com/watch?v=GN6ggDfaBJ0&feature=player_embedded

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.