z 17-09-2010 07:04 AM
z 17-09-2010 11:46 PM
Witam tak jak wczesniej obiecalem Trailer z Targow w Japonii w HD, enjoy ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=yaFKed70epA&feature
z 22-09-2010 05:35 PM
Wiadomo cos na temat swapow silnika? Bardzo ciekawi mnie czy bedzie taka mozliwosc, a raczej nie wyobrazam sobie zeby nie bylo.
z 30-09-2010 09:39 PM
racja jak narazie nie doszla do nas zadna wzmianka na temat przekładki silnikow czy mozliwych modyfikacji....choc raczej mozemy byc spokojni ... a przynajmniej mam nadzieje ze ciezko bedzie znalesc podobnie skonfigurowane auto i ze bedzie mozna sie takze popisac technicznym jezyczkiem ![]()
i jedno pytanie na koniec:
z tego co wiem to premira jest 2 listopada( czy to tyczy sie takze europejskiej premiery) czy sa jakiej przesuniecia bo gdzies juz zdolalem podobne pierdoly uslyszec ....
z 30-09-2010 09:55 PM
Przekładki silników to chyba zbyt specjalistyczna akcja do umieszczenia w takiej grze.. Ale to tylko moje zdanie.
Co do premiery raczej możemy być spokojni. Najnowszy PSX Extreme podaje, że ostatni gwizdek na walnięcie newsa o przesunięciu premiery minął wraz z targami Tokyo Game Show. Więc spokojnie czekamy do 2 listopada i rezerwujemy tydzień wolnego na kroplówce...
w 01-10-2010 10:11 AM - last edited on 01-10-2010 10:13 AM
specjalistyczna ?? chyba nie ... sam przelozylem dwa silniki w zyciu. z tego co wiem to forza ma taka opcje, jezeli pomina ta mozliwosc i nie bede mogl wlozyc silnik z sky'a do datsuna 240 z to bedzie to najwikeszy minus tej gry. a co do modyfikacji to licze ze nie bedzie to przedstawione jak w np. w serii NFS gdzie mamy jakies "pakiety" tylko bedziemy mogli wybrac kazda czesc sugerujac sie parametrami ... niech ktos to potwierdzi !!
z 10-10-2010 12:26 PM
z 26-10-2010 04:29 PM
Pytanie to staje się kluczowe dla milionów fanów serii GT.
Po tym jak oficjalna data premiery okazała się płonnym marzeniem i po raz kolejny musimy się obejść smakiem, pozostała nadzieja że pudełko z grą możemy znaleźć pod tegoroczną choinką.
Czyżby? Wygląda na to że i ukochany staruszek z workiem bez dna nie jest w stanie zmusić Polyphony do sfinalizowania swej kilkuletniej pracy.
Graczy o słabszych nerwach proszę o zapięcie pasów i zaparzenie melisy.
Otóż pojawiają się informacje że kolejną przewidywaną datą premiery może być:28 stycznia 2011 roku.
Źródłem tych niepokojących wieści jest sklep internetowy:www.zavvi.com który informuje w swej ofercie o powyższym przesunięciu:
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gran-turi
Przypominam jednak że to oficjalnie niepotwierdzone spekulacje.
z 27-10-2010 10:05 PM
z 29-10-2010 09:47 AM
Mógłbyś nie robić syfu? Do każdej informacji będziesz zakładał nowy temat?
http://community.eu.playstation.com/t5/Gran-Turism
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]