Odpowiedz

Re: Gran Turismo 5 info

Ja nie jestem za bardzo poruszony i wstrząśnięty tym co czytam i widzę.
Ja najzwyklej w świecie wiedziałem, że tak będzie i na Kazunoriego mogę liczyć,
bo to gościo, który wymyślił mój idealny świat Gran Turismo.
Chociaż jak zobaczyłem deszcz i śnieg na szybach, to poczułem lekką euforię i spełnienie.
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
nfs26
Wiadomość 72 z 119 (747 Obejrzane)

Gran Turismo 5 info

Witam tak jak wczesniej obiecalem Trailer z Targow w Japonii w HD, enjoy :smileyhappy:

http://www.youtube.com/watch?v=yaFKed70epA&feature=player_embedded

Share
Member
BoryZPL
Wiadomość 73 z 119 (703 Obejrzane)

Wiadomo cos na temat swapow silnika? Bardzo ciekawi mnie...

Wiadomo cos na temat swapow silnika? Bardzo ciekawi mnie czy bedzie taka mozliwosc, a raczej nie wyobrazam sobie zeby nie bylo.

Share
Member
Qiu_PL
Wiadomość 74 z 119 (623 Obejrzane)

Re: Wiadomo cos na temat swapow silnika? Bardzo ciekawi mnie...cja

racja jak narazie nie doszla do nas zadna wzmianka na temat przekładki silnikow czy mozliwych modyfikacji....choc raczej mozemy byc spokojni ... a przynajmniej mam nadzieje ze ciezko bedzie znalesc podobnie skonfigurowane auto i ze bedzie mozna sie takze popisac technicznym jezyczkiem :smileyhappy:

i jedno pytanie na koniec:

z tego co wiem to premira jest 2 listopada( czy to tyczy sie takze europejskiej premiery) czy sa jakiej przesuniecia bo gdzies juz zdolalem podobne pierdoly uslyszec ....

Share
Member
Daemon_Cleaner
Wiadomość 75 z 119 (621 Obejrzane)

Przekładki silników to chyba zbyt specjalistyczna akcja do umieszczenia w takiej grze.. Ale to tylko moje zdanie. 

Co do premiery raczej możemy być spokojni. Najnowszy PSX Extreme podaje, że ostatni gwizdek na walnięcie newsa o przesunięciu premiery minął wraz z targami Tokyo Game Show. Więc spokojnie czekamy do 2 listopada i rezerwujemy tydzień wolnego na kroplówce... 

Share
Member
Qiu_PL
Wiadomość 76 z 119 (611 Obejrzane)

[ Edytowany ]

specjalistyczna ?? chyba nie ... sam przelozylem dwa silniki w zyciu. z tego co wiem to forza ma taka opcje, jezeli pomina ta mozliwosc i nie bede mogl wlozyc silnik z sky'a do datsuna 240 z to bedzie to najwikeszy minus tej gry. a co do modyfikacji to licze ze nie bedzie to przedstawione jak w np. w serii NFS gdzie mamy jakies "pakiety" tylko bedziemy mogli wybrac kazda czesc sugerujac sie parametrami ... niech ktos to potwierdzi !!

Share
Member
Przecier
Wiadomość 77 z 119 (882 Obejrzane)

Słuchajcie nie wiecie czy w dniu premiery w sklepach typu Media Markt itp. będzie można kupić wersje kolekcjonerską ale nie preorder????
Share
Member
Dreadlock89
Wiadomość 78 z 119 (851 Obejrzane)

Plotki czy kolejny cios dla fanów?

Pytanie to staje się kluczowe dla milionów fanów serii GT.
Po tym jak oficjalna data premiery okazała się płonnym marzeniem i po raz kolejny musimy się obejść smakiem, pozostała nadzieja że pudełko z grą możemy znaleźć pod tegoroczną choinką.

Czyżby? Wygląda na to że i ukochany staruszek z workiem bez dna nie jest w stanie zmusić Polyphony do sfinalizowania swej kilkuletniej pracy.
Graczy o słabszych nerwach proszę o zapięcie pasów i zaparzenie melisy.

Otóż pojawiają się informacje że kolejną przewidywaną datą premiery może być:28 stycznia 2011 roku.
Źródłem tych niepokojących wieści jest sklep internetowy:www.zavvi.com który informuje w swej ofercie o powyższym przesunięciu:
http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gran-turismo-5/10042564.html

Przypominam jednak że to oficjalnie niepotwierdzone spekulacje.

http://granturismo.pl/portal/?q=node/2
Share

Re: Plotki czy kolejny cios dla fanów?

Dla odstresowania polecam jak zawsze wyjazd na tor - póki co w GT5P.

Czekają polskie turnieje i Mistrzostwa Polski - jeszcze pare okrążeń i spadnie wreszcie deszcz,
słońce zajdzie za horyzontem, a ja wreszczie doświadczę drzemki podczas 24 godziny Le Mans.
Share
Member
Milten1989
Wiadomość 80 z 119 (785 Obejrzane)

Re: Plotki czy kolejny cios dla fanów?

Mógłbyś nie robić syfu? Do każdej informacji będziesz zakładał nowy temat?

http://community.eu.playstation.com/t5/Gran-Turismo/Gran-Turismo-5-info/td-p/7589160/page/13

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.