Odpowiedz
Member
Lubek777
Wiadomość 1 z 17 (3,559 Obejrzane)

Gran Turismo Prologue 5

[ Edytowany ]

Kto ma ochote dzisiaj ok 20 troche pojezdzic i pokazac na co go stac?Zapraszam na Suzuka !!

Proponuje abysmy mogli tu podzielic sie tez doswiadczeniami i odpowiedziec na wiele pytan.Pozdrawiam.

Wiadomość edytowana przez Cassiopaea, 07-01-2009 02:58 PM
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Schemat
Wiadomość 2 z 17 (3,555 Obejrzane)

Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Share
Member
Lubek777
Wiadomość 3 z 17 (3,545 Obejrzane)

Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Przepraszam jasnie pana,jestem tez tylko czlowiekiem.Pewnie ty jestes perfeckt.

Share
MVP
Schemat
Wiadomość 4 z 17 (3,543 Obejrzane)

Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Nie ma za co przepraszać. Każdy cały czas się uczy. Ale z czegoś naukę trzeba wyciągnąć. Teraz Pan wie, że aby umieścić dany temat trzeba najpierw spróbować odnaleźć odpowiednią tematykę bądź dział adekwatny do poruszanego przez Pana tematu.

Zero złośliwości z mojej strony. Po prostu gdyby każdy umieszczał temat gdzie chce zrobiłby się bałagn na forum. Mam nadzieję, że się rozumiemy.

Pozdrawiam.

Share
Krzyku
Wiadomość 5 z 17 (3,526 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

No i Schemat, zgasiles nowego uzytkownika :smileysad: a zaczynal z pelnym zapalem... hehe

Zapraszam:

Userbars.pl

Share
Member
Lubek777
Wiadomość 6 z 17 (3,503 Obejrzane)

Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Moi drodzy Panowie.Nikt mnie tu nie zgasil i nie zgasi!Jedyny watek tego jest-ze zawsze znajdzie sie jakis madrala ktory chce uczyc wszystkich wokol.Proponuje,aby temu komu nie podoba sie watek lub dyskusje,jak rownierz jakiekolwiek bledy,czy to ortograficzne badz stylistyczne,zagladal sobie tam gdzie czuje sie dobrze i ma o czym podyskutowac.Za wskazowki serdecznie dziekuje i jak poprzednio zapraszam do dyskusji.Pozdrawiam wszystkich i milego dnia zycze wspanialym gryczom.
Share
MVP
Schemat
Wiadomość 7 z 17 (3,495 Obejrzane)

Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Nie "jakis madrala" to po pierwsze. Po drugie nie uczę wszystkich wokół bo nie mam takich umiejętności. Nikt takich nie posiada. Jeżeli nie zwracało by się uwagi na ludzkie błędy to każdy by pisał jak chciał i zrobiłby nam się swoisty śmietnik. Zrozum moje intencje. A po trzecie szczerze mówiąc nie wiem o czym chcesz tu dyskutować. O zeszłym spotkaniu zaplanowanym na 20? Ogólny temat do duskusji dotyczący Gran Turismo został już założony przez Panią moderator, zresztą chyba doskonale o tym wiesz ponieważ sam się w nim udzielałeś.

Mimo to sądzę, że ta dyskusja nie ma dalej sensu. Jeżeli poczułeś się urażony bądź naruszyłem w jakiś sposób Twoje kompetencje swoją uwagą to przepraszam.

Pozdrawiam, Schemat

Share
Member
Lubek777
Wiadomość 8 z 17 (3,466 Obejrzane)

Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Witam.Moze wie ktos od czego zalezy pozycja startowa przy rozpoczeciu wyscigu online?np.dlaczego czasami staruje z pozycji np.10 a nastepnym razem z pozycji np.8?Dzieki za wyjasnienie.

Pozdrawiam.

Share
Member
nfs26
Wiadomość 9 z 17 (3,443 Obejrzane)

Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Z tego co zauważyłem to zależy od tego jaki masz wóz w stosunku do innych graczy (tzn ustawienia wozu) i od typu samochodu tzn np fordy GT startują z tyłu a np hondy jako pierwsze.....co ciekawe zauważyłem jeszcze kilka innych rzeczy np jak zagrałem w GT5p online po blisko miesięcznej przerwie to przez 2-3 pierwsze wyścigi startowałem z pierwszych pozycji, i drugie co najciekawsze to jak zagrałem online na polskim koncie w PSN to przez wszystkie wyścigi (przeszedłem ich ok 20-25) startowałem ostatni lub przedostatni hmm ciekawe :smileytongue:

Pozdr :smileyhappy:

Share
Member
Lubek777
Wiadomość 10 z 17 (3,421 Obejrzane)

Betreff: Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Witam i dziekim za wiadomosc-odpowiedz.Ja tez zauwazylem ze czym "slabszy"samochod to pozycja startowa jest w czolowce,jesli mozna to tez zastanawia mnie jak sie zdobywa trofea (puchary) i od czego to zalezy i na co trzeba zwrocic uwage?Nie mam na mysli oczywiscie zdobywanie poszczegolnych klas.Dzieki i pozdrawiam.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.