Odpowiedz
Member
nfs26
Wiadomość 11 z 17 (2,984 Obejrzane)

Dotyczy: Betreff: Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Prologue 5

Nie rozumiem o jakie trofea ci chodzi :smileywink:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Lubek777
Wiadomość 12 z 17 (2,900 Obejrzane)

Betreff: Dotyczy: Betreff: Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Pr

Witam.Mam na mysli kolejne "lewel"ktore trzeba by zdobywac i byc moze tez jakies osiagniecia ktore kwalifikowaly by zawodnikow w jakies kolenosci lub cos w tym rodzaju.Podobnie jak w jezdzie na czas.Mam jeszcze pytanie:czy wie ktos jakie opony najlepiej "zamontowac" w wyscigu na suzuka przy 10 okrazeniach?Ja probowalem juz kilka,ale nie wszystkie i niestety jezdze narazie jak na lodzie!Konkurencja ucieka ,a ja musze czekac kiedy sie to skonczy bo to meka-proba jazdy.Pozdrawiam i dzieki za rade.
Share
Member
Lubek777
Wiadomość 13 z 17 (2,828 Obejrzane)

Betreff: Dotyczy: Betreff: Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand Turismo Pr

Witam.Widze ze az sie roi od chetnych do pomocy i wogole do jakiejkolwiek dyskusji!Najbardziej chyba zglaszaja sie osoby ktore nie biora udzialu w temacie!Zainteresowanych jest az tak malo lub do pomocy nikt nie ma czasu?Jesli sledze fora niemiecko lub angielsko   jezyczne to ludzie "przescigaja"sie w wymianie wiadomosci i dyskutuja na tematy ktore sa istotne w polepszeniu gry itp.Jest to tez wynik udzialu wielu graczy online ktorzy sa w czolowce graczy ,a jak widac polskie udzialy w grze sa raczej troche mizerne ,a niewielu ktorzy moga pokazac klase,a mysle ze szkoda! Trzymajmy sie wszyscy razem, abedzie napewno nam sie lepiej gralo.Zycze powodzenia w zdobywaniu wiadomosci i wspolgraczy gotowych na wymiane wiadomosci i pomoc.

pozdrawiam.

Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 14 z 17 (2,824 Obejrzane)

Gran Turismo Prologue 5

Witam.

Weź proszę pod uwagę, że Nasze forum działa od połowy grudnia i liczba polskiej społeczności biorąca czynny udział w życiu forum jest jeszcze niewielka, jednak z każdym dniem się powieksza:smileyhappy: Do pomocy na forum zawsze ktoś się znajdzie, a jeśli nikt nie wypowiada się w jakimś temacie, znaczy to, że nikt nie jest w stanie pomóc. Jak wyjdzie pełna wersja Gran Turismo 5 z pewnością liczba zainteresowanych tym tematem wzrosnie:smileywink:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
nfs26
Wiadomość 15 z 17 (2,782 Obejrzane)

Dotyczy: Betreff: Dotyczy: Betreff: Re: Betreff: Re: Betreff: Dotyczy: Re: Betreff: Dotyczy: Grand T

@Lubek777 Nie ma w GT5p żadnego levelu ani statystyk gracza (może w GT5 :smileytongue: ) Co do opon to najlepsze są R3 (Wyścigowe miękkie) a jeśli nie są dostępne to S3 (sportowe miękkie) jak masz problemy z opanowaniem samochodu to ustaw sobie mocniejszą trakcje lub włącz ASM. Ja jednak polecam wszystkie systemy wyłączyć i dać skrzynie biegów na manual. (Lepiej sie rozpędzasz i wychodzisz z zakrętów, ale trzaba mieć większego skill-a :smileywink: )
Share
Member
cyberPL
Wiadomość 16 z 17 (889 Obejrzane)

Dotyczy: Betreff: Dotyczy: Betreff: Re: Betreff: Re:

Zgodzę się z przedmówcą. Najlepiej jest wyłączyć wszystkie systemy wtedy szybciej bierze się zakrety. Ja osobiście mam wyłączone ASM i ustawioną symulacje na kierownicy g27 fakt ze feedback na "1" jest i tak cholernie mocny, że ciężko wyprowadzić auto z poslizgu dlatego dla tylnio-napędowców Kontrole Trakcji ustawiam na max 3 - wtedy jeździ się w miare szybko i bezpiecznie.

Share
Member
uboot93
Wiadomość 17 z 17 (879 Obejrzane)

Dotyczy: Betreff: Dotyczy: Betreff: Re: Betreff: Re:

Dawno nie grałem w GT5p, ale zawsze robiłem tak ze opony mocniejsze o 1 dawałem na oś która napędza (R1 na tył, S3 na przód czy coś w tym stylu), wszystko wyłączone i skrzynia auto, bo grałem na padzie i przeżycia z manualem były... hmmm ciężkie
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.