z 20-03-2009 04:06 PM
w 20-03-2009 05:52 PM - last edited on 20-03-2009 05:54 PM
@Daemon_Cleaner Wszystko zależy od zakrętu, za przykład podam zakręt nr 1 na Suzuce wchodze z większą prędkością niż go należy pokonać, dopiero potem stopniowo zwalniam
Co do toru jazdy to nie zawsze stosuje sie do tego "wytyczonego przez gre" np na ostatniej szykanie na Fuji (lepsze wyjście na prostą) lub na suzuce na zkrętach nr 8 i 11 stosuje własną technike ![]()
PS Chyba dobrze że jednak nie kupiłem Grida ![]()
z 22-03-2009 11:52 AM
Racja, na jedynce na suzuce rzeczywiście driving line pokazuje żeby dawać po heblach, co niekoniecznie ma sens, po chwili ktoś wjeżdża w kufer.
Dużo bym dał, żeby się przejechać moją furą po Suzuce w realu
Sprawdziłbym jak się pogina po tych pierwszych zakrętach, hehe.. Chociaż w mojej furce mam automat, więc pewnie nie byłoby tak fajnie. Musiałbym uważać.
w 24-11-2009 07:47 PM - last edited on 24-11-2009 07:49 PM
Zdarzyło.
Nie tak dawno temu, postanowilem wykorzystac snieg i cholernie sliska nawierzchnie, autko 1200kg, 97KM naped na przod (tam opony letnie a z tylu zimowe), kiedy przypadkiem wpadlem w poslizg udalo mi sie z niego wyjsc dodajac gazu. Wtedy naszala mnie mysl o jak w GT i postanowilem pojezdzic z gazem w podlodze jak na idiote przystalo... na 20 prob zakretow na oblodzonej drodze z gazem w podlodze "tylko" 4 razy skonczylo sie to postojem "bokiem" na srodku drogi (naturalnie ratujac sie ledwo przed wypadnieciem za asfalt calym autem). Wiem jedno drifter ze mnie zaden!!;P Mam nadzieje, ze nie jestem jedynym czlowiekiem, ktorego w polowie dnia pracy nachodzi mysl z serii "mam zle przystosowane auto do tych warunkow- pobawie sie w GT..."! Pozdrawiam! ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]