Odpowiedz
Member
Azazeell
Wiadomość 1 z 17 (197 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

High Speed Ring zawiesza się

Witam wszystkich! Mam problem z torem High Speed Ring ktory niestety sie zawiesza przy wczytywaniu. Wczytuje sie niby do konca ale kiedy pasek postepu wypelnia sie maksymalnie to system calkowicie sie zawiesza. Czy to oznacza ze musze przeinstalowac ewentualnie odinstalowac i ponownie zainstalowac gre aby problem wyeliminowac problem i czy nie bedzie to owocowalo z utrata calego dorobku gry (czasy, posiadane auta, przedmioty, ustawienia itd)?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
orzech_lw
Wiadomość 2 z 17 (157 Obejrzane)

Re: High Speed Ring zawiesza się

Witam ja mialem problem z wlaczeniem gry . Prawdopodobnie dlatego ze instalowalem aktualizacje to zrobilem to omylkowo na innym profilu. Moj problem polegal na tym ze gra sie wogule nie wlanczala wyskakiwal komunikat ze mam zamalo wolnego miejsca na dysku, zalecana ilosc to minimum 32 mb a ja posiadalem 34 gb wolneg. skasowalem zainstalowana gre i dodatki bylo to w sumie 10 gb ,a tylko nie skasuj zapisanej gry, ten plik bedzie mial okolo 1mb. Tylko ostrzegam instalacja troche potrwa:smileyhappy:.  Wszystko smiga jest tylko jeden problem w garazu nie wyswietlaja mi sie obrazy nie ktorych samochodow ale wszystko smiga.

Share
Member
fatality_87
Wiadomość 3 z 17 (150 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Nie o to chodzi że coś nie tak miałeś z systemem XMB tylko gra wymagała aktualizacji do nowszej wersji bo gra cały czas się rozwiła gdyby stała w miejscu to by wszystko śmigało jak w zegrgu. A na HDD miałeś tyle miejsca że mógł byś 3x zainstalować gre.

http://us.playstation.com/publictrophy/index.htm?onlinename=fatality_87
Share
Member
orzech_lw
Wiadomość 4 z 17 (146 Obejrzane)

mialem najnowsza aktualizacje . problem byl w tym ze cos sie blednie zainstalowalo

Share
Member
fatality_87
Wiadomość 5 z 17 (141 Obejrzane)

Nie sądze żeby jakakolwiek instalacja błędnie się zainstalowała ponieważ to nie jest Komputer Stacjonarny.

Po prostu sprawdz jak napisałem wyżej (zainstaluj jeszcze raz tylko pliki gry)

No chyba że chcesz przeciągać temat bez końca, i nigdy się nie dowiemy gdzie leży przyczyna.

Share
Member
orzech_lw
Wiadomość 6 z 17 (139 Obejrzane)

ja mam juz dawno po problemie . jak mozesz wiedziec co bylo u mnie jesli tego nie widziales . mowie ze odinstalowalem gre i na nowa zainstalowalem z kompletna aktualizacja . i wszystko gra wiec wnisek prosty ze bylo cos nie tak z instalka . domyslam sie ze problem lezy w tym ze instalowalem ostatnia aktualizacje na innym loginie a nie swoim( na tym loginie gra nie byla jeszcze odpalana , zrobilem to przez pomylke )

Share
Member
fatality_87
Wiadomość 7 z 17 (136 Obejrzane)

Z tą zmianą loginu to asz wierzyć mi się nie chce :smileylol: jak problemu rozwiązany to teraz możemy razem pościgać się online na monza.

Share
Member
orzech_lw
Wiadomość 8 z 17 (134 Obejrzane)

z przyjemnoscia ale mysle ze w wekend jak mi sie uda . bo jestem w robocie na wyjezdzie. 

Share
Member
fatality_87
Wiadomość 9 z 17 (130 Obejrzane)

To potem odezwe się do ciebie i wyśle zaproszenie do listy znajomych.

Share
Member
Azazeell
Wiadomość 10 z 17 (128 Obejrzane)

Fajnie chlopaki ze sie dogadaliscie! Chcialem tylko powiedziec ze moj problem tez jest juz rozwiazany. Przeinstalowalem kompletnie gre zostawiajac oczywiscie pliki zapisu stanu gry i pomoglo. Nawet jeszcze nie doinstlowalem plikow gry i jest git. Pojawil sie niestety inny problem a mianowicie ikony samochodow mi zniknely a ikony ktore sa przedstawiaja inny kolor samochodu niz jest. Zaladowalem backupa ktorego przed cala operacja wykonalem i nic to nie pomoglo. Poszukam tematu na forum bo widzialem ze taki jest i popracuje nad tym. Oczywiscie po zainstalowani gry musialem zrobic pelen update bo kursor nie dzialal w menu GT5 :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.