Odpowiedz
Member
Kurach_PL
Wiadomość 1 z 5 (507 Obejrzane)

Jak kupić konkretny Standard Car ?

Witam,

mam taki problem otóż chce kupić w GT5, TOYOTE SUPRE MK4 tylko problem jest taki że jest to Standard Car, więc nie pozostaje mi nic innego jak przeglądać giełdę samochodów używanych i cudem trafić na nią czy jest może jakiś inny sposób na zakup samochodu ? 
(chodzi o zwykły seryjny model Supry MK4, nie jakaś wersja Castrol itp.)

Z góry dziękuje za odpowiedź,
Pozdrawiam.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Schpackmann
Wiadomość 2 z 5 (490 Obejrzane)

Dotyczy: Jak kupić konkretny Standard Car ?

Innej opcji nie ma, chyba, że masz GT na PSP i zaimpotrujesz garaż, ale te samochody i tak będą dostępne tylko w trybie Szybkiej gry. Ewentualnie ktoś z Twoich znajomych w grze może Ci ją podarować. Jeśli ma i chce ją komuś oddać. :smileyvery-happy:
Share
Member
Kurach_PL
Wiadomość 3 z 5 (486 Obejrzane)

Dzięki za odpowiedź, teraz widzę że jest delikatna lipa z tymi samochodami Standards, nie wiem co japońcom się uroniło na bani że nie można ich normalnie kupić ;/.
Share
Member
uboot93
Wiadomość 4 z 5 (400 Obejrzane)

Ostatnio trafił mi się w sklepie używanych "tank car". Bardzo chce mieć ten samochód ale kosztował ponad 5,000,000. I moje pytanie brzmi, czy pojawi mi się on jeszcze? i czy samochody w sklepie z używanymi moga sie powtarzać tzn. czy moge miec 2 tank cary
Share
Member
Kowal_
Wiadomość 5 z 5 (385 Obejrzane)

Powtarzają się :smileyhappy: Spokojnie, po kazdym przejechanym wyscigu jest coś nowego :smileyhappy:
Kowal_ Trophy Card
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.