z 12-02-2012 07:16 PM
Witam! Mam problem z torem Monza. Generalnie tor wczytuje sie normalnie i tez normalnie da sie rozpoczac jazde probna badz wyscig. Problem zaczyna sie na drugiej prostej bo wtedy wlasnie zawiesza sie obraz i generalnie tez gra bo niby dalej jazda sie toczy ale z zapauzowanym obrazem juz raczej nic sie nie da zrobic i trza resetowac konsole niestety.
Pozdrawiam
Rozwiązane! Przejdź do rozwiązania.
z 13-02-2012 05:40 PM
z 13-02-2012 06:33 PM
Ja miałem podobnie, że jak wchodziłem w wyścig czy wchodziłem do menu GT5. U mnie pomogło to że przetarłem płyte płynem do CD i specjalną ścierką i po problemie bo wystarczy że masz ze 2 odciski na płycie i już są problemy.
(Opcjonalnie) -> Spróbuj wczyścić cache
z 13-02-2012 09:52 PM
Niestety to nie jest przyczyna. Trasa zawiesza sie zawsze w tym samym momencie jesli to moze byc jakas podpowiedzia.
z 14-02-2012 09:44 PM
Czasami jest tak że gra ma zainstalowane pliki + nowy update a płyta jest czysta od odcisków palców, może też być przyczyną laser blu-ray, albo masz jakoś małą rysę na płycie która nie umożliwia wczytanie twojej trasy.
Jak to nie pomoże to zainstauj jeszcze raz pliki gry ale najpierw je skasuj.
z 15-02-2012 07:36 AM
Pelna reinstalacja + update po instalacji i po problemie. Zniknely mi niestety niektore ikony fur ale bede walczyl z tym problemem. Dziekuje za wszelkie rady i pomysly!
z 15-02-2012 10:19 AM
Tu jest rozwiązanie dla braku ikon http://community.eu.playstation.com/t5/Gran-Turism
z 15-02-2012 12:02 PM
Dobra wlasnie naprawiam problem ikon. Wystarczylo zrobic miniatury wszyskich samochodow. Fakt troche to trwa ale wszystko dziala jak trza. Dzieki za link
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]