Odpowiedz
Member
Daemon_Cleaner
Wiadomość 1 z 7 (2,112 Obejrzane)

Najlepsza Gablota

Która z fur dostępnych w GT 5P jest wg Was najlepsza i dlaczego? Oczywiście pomijając bolid Ferrari i Citroena za kupę kasiory, które oczywiście są wartę bajońskich sumek. :smileyhappy:

Dobra, wg mnie najlepszą furą w grze jest:

Mitsubishi Lancer Evo 10 / Tuned -  napęd na 4 kopyta, świetne odejście, genialne trzymanie się drogi i duże możliwości tunningu.

Zero podsterowności, ostre zakręty można brać wdeptując gaz do podłogi, bez obawy że samochód zacznie wariować. Masakra!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
uboot93
Wiadomość 2 z 7 (2,110 Obejrzane)

Re: Najlepsza Gablota

Nissan GT-R - Super

Ferrari California - Piękna

Corvette Tuned/Viper Tuned - Zabójcy torów

GT40 Tuned -Potwór

P.S. Ja chce Continentala i RR Phantom w GT5, bo nie wiem jak się prowadzą, <chlip><chlip>

Share
Member
nfs26
Wiadomość 3 z 7 (2,103 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Najlepsza Gablota

Hmm najlepszej nie mam w sumie :smileytongue: na prostej (Daytona :smileytongue: ) wybieram zwykle Forda GT/Tuned lub Corvette Z06/Tuned na zakrętach (Suzuka, London itd, itp) Lancer evo IX/Tuned (lepiej sie prowadzi od lancera evo X/Tuned) na Fuji i High Speed Ring najczęściej stosuje Nissana GT-R :smileyhappy:
Share
Member
Arrrang
Wiadomość 4 z 7 (1,736 Obejrzane)

Dotyczy: Najlepsza Gablota

[ Edytowany ]

Wg mnie najbardziej uniwersalny jest: AMUSE S2000 (dobry setup i jest masa zabawy ze znajomymi online)

Zaraz po nim stawiam Vipera Tuned... (jak ktos lubi srubowac czasy)

Lubie tez TTka posmigac niektore eventy:smileywink:

Wiadomość edytowana przez Arrrang, 24-11-2009 08:37 PM
Share

Re: Najlepsza Gablota

dla mnie absolutnym debeściakiem jest Sauber Mercedes C9, dopakowany na maxa i dobrze ustawiony nie ma rywali w swojej klasie; jest właściwie pozbawiony wad, nawet kierowca z b-speca nie daje oponentom żadnych szans :BigGrin: naprawdę polecam, kiedy tylko będziecie przy kasie (około 5,2 mln) i zobaczycie go na liście używanych to nawet się nie zastanawiajcie

Share
Member
Szynszyl97
Wiadomość 6 z 7 (658 Obejrzane)

Audi RS6 Avant '08 po maxymalnym tuningu. Za niecałe 500 000 Cr. można mieć potwora o mocy ok. 950 KM (!). Bez problemu wyciąga 350 km/h na prostej. Polecam, jeżeli nie chce wam się zbierać 10 mln na bolid F1.

Pozdrawiam.

________________________________________________________________________________________________

Share

Toyota Minolta 88 C-V :smileyhappy: dobrze przyspiesza na niskich obrotach a 3 stage turbiny na wysokie obroty daje mu prawie 1 000 hp. Mój faworyt

88C-V.jpg

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.