Odpowiedz
Member
Klimat_GTK

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mode - Galerie

niestety nie zabardzo za mną przemawia wydanie 100zł za mniej niż połowę gry...ale jak wyjdzie GT5 i chcesz jakiś event/poszpilać to ja pierwszy ^^
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
nfs26

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mode - Galerie

Klimat na allegro są już od 40 zł :smileyhappy: nowe po 70-80zł :smileywink: PS jak wyjdzie full GT5 to nawet nie będe sie pytał :smileyvery-happy:
Member
Klimat_GTK

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mode - Galerie

40dychy to i tak dużo biorąc pod uwagę że jest to demo...a słuchaj jakie tam właściwie są tryby gry(wiem że w GT HD był drift,czy teraz też jest obecny?)ile samochodów i ile tras?no i czy jest online?kto wie może się skusze ;P
Member
nfs26

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mode - Galerie

Hmm jest tryb druft (ulepszony od HD), lepsza grafa, 5 tras ok 50 samochodów (nie wiem dokładnie ile bo aktualizacje były) sporo wyścigów, online też jest a eventy są aktualizowane co miesiąc więc akurat jak mi sie znudzą to są już nowe :smileyhappy:

PS zobacz sobie recenzje :smileyhappy: (po ang)

http://www.youtube.com/watch?v=XWEgA3PLd2Y

Member
Klimat_GTK

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mode - Galerie

*gasp!*
zapiera dech!nawet nie wiedziałem że to takie fajne jak na prolog xD nawet gt40 jest(żeby dali gt90 w pełnej!)!i F40!!!!!brak mi słów....

tylko powiedz mi że były patche i zmieniło się:
http://www.youtube.com/watch?v=xzZT6oIC9q8&feature=channel

bo zejdę jak stoję T_T
Member
nfs26

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mode - Galerie

[ Edytowany ]

Nie martw sie były pathe wszystko jest już ok :smileyhappy:

PS ale jest 1 problem instalka i te wszystkie pathe zajmują 8.5 GB :smileytongue:

Wiadomość edytowana przez nfs26, 18-03-2009 10:52 PM
Member
Klimat_GTK

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mode - Galer

[ Edytowany ]
ostro...dzięki bogu że mam 80gb ^^ jeszcze polukam na necie jak wyglądają teraz wyścigi i możliwe że sobie kupię(jak znajdę na allegro za 40zł...po tym jak kupię drugiego pada)

Jak wsiąknę w GT po uszy po szyję to będzie wszystko Twoja wina :smileyvery-happy:
Message Edited by Klimat_GTK on 18-03-2009 11:00 PM
Member
nfs26

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo mod

Hehe ja już dawno wsiąknołem, w GT5 nie mam za bardzo już co robić to gram w GT Concept 2002 :smileyvery-happy:

PS Jutro postaram sie wrzucić jakiś filmik z multi w GT5 :smileyhappy:

Member
Klimat_GTK

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Photo

miałem kiedyś gt concept...jak nazywał się ten nissan(chyba nissan) co w ogóle miał nawet swoje wyścigi?tak mówiono o nim wtedy inteligentny samochód?najbardziej mnie wkurzał xD

oooo! jak byś wrzucił byłoby ekstra ^^
Neq
Member
Neq

Photo mode w GT5

[ Edytowany ]

Hmmm skoro tak rozmawiacie o samej grze.

nfs26 - nie orientujesz się może, czy GT5: P dostanie jakieś nowe trasy? Bo powodem sprzedania przeze mnie tej gry była właśnie nuda wywołana monotonią :/

PS: Klimat, ale Ty nasiepałeś postów na tych forumowych grach Oo Za to jest jakieś trophy? >.>

EDIT:

Usunąłem "dotyczy, dotyczy".

Wiadomość edytowana przez Neq, 18-03-2009 11:24 PM
Image and video hosting by TinyPic>