z 10-11-2011 08:18 AM
Zakupiłem wczoraj dodatek do GT5, zapłaciłem kartą, wszystko przebiegło bez problemu, ale nie mogę tego dodatku ściągnąć. Gdy wchodzę na jego stronę w PS Store nadal widnieje napis: buy now, mimo, że za niego już zapłaciłem. W XMB w historii transakcji jest adnotacja o zakupie tego dodatku, ale w download list tego nie ma. Jak go ściągnąć, ktoś miał podobny problem?
z 10-11-2011 11:25 AM
sproboj wejsc do historii transakcji i tam powinno byc cos w stylu download again ... moze to zadziala
w 10-11-2011 08:35 PM - last edited on 10-11-2011 08:38 PM
Po włączeniu GT5 kliknij pierwszą ikonkę na dole po prawej stronie.
Tam jest wszystko, co kupiłes w sklepie.
Tu jest informacja na stronie Polyphony Digital o GT5
- http://eu.gran-turismo.com/pl/products/gt5/store/
z 17-11-2011 10:32 AM
Dzieki serdeczne Czarus ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]