Odpowiedz
Member
starogard
Wiadomość 1 z 4 (268 Obejrzane)

Przepadł 99% save! RATUNKU!

[ Edytowany ]

Witam. 

Odpalam rano grę, save ze wszystkimi autami z Giełdy i Salonu, wszystkie lakiery itd... 

Nagle, poziomy A i B są na 0 (były 40), żadnego auta...zachowały się tylko zdjęcia i trofea.

Jak odzyskać to wszystko!!??

Muszę dodać, że sprawdzałem ostatnio save'a ile minęło dni w grze...liczba dni byla bliska 2000. Dziś nie wiem, co się stało...:smileysad:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
tata_arek
Wiadomość 2 z 4 (251 Obejrzane)

Re: Przepadł 99% save! RATUNKU!

Jeśli masz backup, to po prostu skopiuj go do folderu z save'ami w menu XMB, jeśli nie, to zaczynaj od nowa.
tata_arek Trophy Card
Share
Member
fatality_87
Wiadomość 3 z 4 (214 Obejrzane)

Dotyczy: Przepadł 99% save! RATUNKU!

Jak tak ci zależy to spróbuj odzyskać dane z HDD. Na pewno nie jesten serwis potrafi to zrobić.

http://us.playstation.com/publictrophy/index.htm?onlinename=fatality_87
Share
Member
Carlo929
Wiadomość 4 z 4 (193 Obejrzane)

Dotyczy: Przepadł 99% save! RATUNKU!

Probowales wejsc w ustawienia GT5 -> rozne -> narzedzia i tam uzyc opcji "odzyskaj pliki". Nie jestem pewien czy pomoze, ale warto sprobowac :smileyhappy:
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.