Odpowiedz
Member
sebastianserkis
Wiadomość 1 z 14 (877 Obejrzane)

Zawody sezonowe Route 5 Jaki samochod???

Tak jak w temacie jak udalo Wam sie zaliczys ten wyscig napiszcie jakim modelem Nissana bo po 2 probach ( PROTO 05 i GT-R spec LM Limited(R33)'96 ) nie udalo mi sie nawet zdobys brazu a tunowac wszystkie modele pokolei troche szkoda wiec jak ktos dal rade niech podzieli sie czym tego dokonal.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
miko_laj
Wiadomość 2 z 14 (876 Obejrzane)

Re: Zawody sezonowe Route 5 Jaki samochod???

Pierwszy na liście, od góry oczywiście :  ). Udało się za drugim razem.

Próbowałem też jakimś SKYLINE, ale sie nie udało...

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 3 z 14 (873 Obejrzane)

Ja pojechałem GT-R Proto '05
tata_arek Trophy Card
Share

[ Edytowany ]

Zdobyliście złoto jadąc "gołym" autem? Bo ja próbowałem GT-R V-Spec 09 po tuningu, ale zająłem dopiero 4-te miejsce... :smileysad:

Może podacie swoje ustawienia auta... :smileywink:

Share
Member
tata_arek
Wiadomość 5 z 14 (842 Obejrzane)

Moge pożyczyć mojego, jechałem na ustawieniach standardowych
tata_arek Trophy Card
Share
Member
sebastianserkis
Wiadomość 6 z 14 (842 Obejrzane)

No mi sie juz udalo GT-R 07 po tuningu ale z ustawieniami musisz pokombinowac zeby nie przekroczyc limitu wagi i KM.Ja osobiscie wylaczam wszystko procz wychodzenia z poslizgu i ABS na 1 ale gram na G25 wiec na padzie moze byc trudnoz tymi setami.
Share

ja jechałem GT R 09  kupiłem mu wszystko poza częściami zwiększającymi moc

z ustawien to lekko obniżyłem, zwiększyłem docisk, siłe hamowania i tyle za  1 podejściem złotko nie licząc jednego kontrolnego przejazdu,

Share
Member
miko_laj
Wiadomość 8 z 14 (735 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Pojawiły się nowe zawody sezonowe.

O ile tego z nascarem zaliczyłem na 1 pozycji, tak przedostatniego wyścigu z mazdami nie moge... Ciągle dojezdzam na 2 pozycji, a ten pierwszy jest jakieś 20s przede mna... W warunkach jest podane min 800kg. Jeśli znajdziecie mazde która zbliży się do tego wyniku to piszcie. Moja waży 1060, myślę, że jak dorwę lżejsza o 200kg to wreszcie dam rade :smileywink:.

Share

ja kupiłem tę niby najnowszą z salonu i na początku też miałem z tym problem jednak po kilku pzrejazdach i odpowiednich ustawieniach wyprzedzilem skyline'a na 10 okrazeniu i mialem 2,5 sek przewagi, więc napewno Ci sie uda pobaw sie troche z ustawieniami powodzenia zycze

Share
Member
miko_laj
Wiadomość 10 z 14 (682 Obejrzane)

To dziwne, ale ten wyścig z mazdą sprawił mi więcej kłopotu niż nascary... Dla mnie te najnowsze zawody sezonowe stoją na wiele wyższym poziomie niż poprzednie i myślę, że gracze mogą mieć problemy z zaliczeniem ich na złoto :smileywink:  Na szczęście w końcu mi się udało. Powodzenia!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.