Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 11 z 37 (2,018 Obejrzane)

Coś się piecze ^^

Witam.

VAMET napisał/a:

Kiedyś czytałem informacje, że Gran Turismo 5 Prologue już ma dostać system zniszczeń

Też o tym czytałem, oby do tego nie doszło:Scared: Bo będzie tak, że GT5: dostanie jeszcze ze dwa dodatki i wyjdzie z tego pełna wersja:smileywink: A tego w większości byśmy nie chcieli:smileyhappy::smileywink: Jestem fanem tej serii od pierwszej części, ale GT5: P nie kupiłem i nie kupię, nie będę płacił za "demo" :smileymad:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 12 z 37 (1,998 Obejrzane)

Re: Coś się piecze ^^

Przem_2010 napisał/a:

Witam.

VAMET napisał/a:

Kiedyś czytałem informacje, że Gran Turismo 5 Prologue już ma dostać system zniszczeń

Też o tym czytałem, oby do tego nie doszło:Scared: Bo będzie tak, że GT5: dostanie jeszcze ze dwa dodatki i wyjdzie z tego pełna wersja:smileywink: A tego w większości byśmy nie chcieli:smileyhappy::smileywink: Jestem fanem tej serii od pierwszej części, ale GT5: P nie kupiłem i nie kupię, nie będę płacił za "demo" :smileymad:

Pozdrawiam.

true true

Share
Neq
Member
Neq
Wiadomość 13 z 37 (1,994 Obejrzane)

Hmmm przypuszczam, że jedną z tych 3 tajemnić jest ogłoszenie oficjalnej premiery 5 części (pełnoprawnej).

Co do pozostałych dwóch to zapewne system zniszczen, który miał zostać wprowadzony pod koniec zeszłego roku, a kolejne info nie mieści się już w sferze moich domysłów xD

Pozdrawiam

Image and video hosting by TinyPic>
Share

Witam uprzejmie

Oby te zniszczenia dały, dzisiaj grałem i to jakaś masakra :smileyvery-happy: Kiedyś na GT1 i GT2 mi to nie przeszkadzało, dzisiaj apetyt mi wzrósł :smileyhappy: Demko jak demko, dałem 49,90 :smileyhappy: Jakieś 3 razy mniej niż Ci którzy kupowali na początku :smileyhappy: Nawet niezłe :smileyvery-happy:

Z poważaniem

VAMET
Lapsus Angelus
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 15 z 37 (1,987 Obejrzane)

czytałem gdzieś spekulacje że narazie jest koło 120-200 aut i 25-40 tras mogli by to przynajmiej podwoić do daty premiery...pamiętajcie że w gt2 było 600(!!)aut a w gt3 już 200
Share
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 16 z 37 (1,983 Obejrzane)

Coś się piecze ^^

Witam.

Coś nie chce mi się w to wierzyć. Liczba aut jest zaniżona, a liczba tras zawyżona:smileyhappy: W pełnej GT5 ma być podobno 600-700 wozów, to przynajmniej połowę powinni już mieć:smileywink: (jak nie to poczekamy dodatkowy rok:smileywink:) I jeśli faktycznie będzie chociaż 25 tras normalnych, bez reversali to będzie świetnie:smileyhappy:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 17 z 37 (1,980 Obejrzane)

to były(są?) tylko spekulacje :smileytongue:
Share
Member
nfs26
Wiadomość 18 z 37 (1,956 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

Klimat_GTK ale w GT4 było za to 721 aut :smileywink: Co do GT5 to licze że jednak dadzą te zniszczenia mimo problemów z Ferrari :smileyhappy:
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 19 z 37 (1,951 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

tylko że to już druga część na czarnulkę była aha!mieli wszystko obcykane,silnik gotowy do użycia etc etc...mam nadzieję że GT5 nie podzieli losów pierwszych części na poprzednie konsole!
Share
Member
uboot93
Wiadomość 20 z 37 (1,935 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

No nie wiem jak w 1,2 i 3 wiem że w GT 4 było ponad 700.

Ale patrzcie na to

http://www.ps3vault.com/gran-turismo-5-will-have-10000-cars-1906

10,000 samochodów. LoL. Będą 2 platynowe trofea 1 za 100% trophy i drugie za 100% cars <--- moja spekulacja

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.