Odpowiedz
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 21 z 37 (1,740 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

oi stary... ten link co dałeś jest sprzed 2 lat... lol
ja się nie mam o co martwić wszystkie samochody będą które chciałbym żeby były ^^no oprócz ferrari f50 i ford concept gt90(bo chyba ich nie będzie)
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
nfs26
Wiadomość 22 z 37 (1,722 Obejrzane)

uboot93 to były tylko speklulacje, już dawno zdementowali :smileywink: co do 2-óch platyn to fajnie by było ale szczeże w to wątpie :smileytongue:
Share
Member
uboot93
Wiadomość 23 z 37 (1,713 Obejrzane)

No fakt dość dawno kupiłem GT5:smileytongue: i od tego czasu nie śledzę co siędzieje z tą serią. Właśnie ta wiadomość była mojąostatnią na ten temat. Ehhh szkoda
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 24 z 37 (1,711 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

10000 samochodów...niby fajnie ale to bezsens jest,tak jak w mojej Disgaea3 można ubić 9999level ale jakoś nie sądzę żeby ktoś tego dokonał(na psp w disgaea1 mam ~129h i średnio lvl wacha się od 250-220 jakieś 15 postaci)
Share

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

[ Edytowany ]

Znieszczenia miały być w grudniu, ale ostatnio coś o GT cisza. Co do dodatków do GT5 Prolog - jak najbardziej powinny być, z tego co pamiętam poza tym, ze w GT4 było 700 aut, to było 40 tras, więc teraz jeszcze dużo brakuje. W sumie to najbardziej bym chciał jakieś 2-3 nowe trasy i nowe eventy, plus zderzenia, to by wystarczyło za update, a resztę mogę kupić w pełnej wersji.

Kiedyś była też plota, że za 200 dolarów zrobią Ci samochód na zamówienie, a potem każdy za 5 dolarów może go kupić w grze (taki DLC)... mam nadzieję, że znajdą sie chętni na zrzutę na małego fiata lub poloneza ? xD

Wiadomość edytowana przez gnysek, 14-03-2009 12:38 PM
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 26 z 37 (1,690 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

nyahaha ^^ a z tym samochodem za 200$ to by było nawet niezłe...tylko wątpię że ktoś tak lubi poldona że wyda na niego ~800zł(toć to 1,5 poloneza w realu o.0)
Share
Neq
Member
Neq
Wiadomość 27 z 37 (1,687 Obejrzane)

Coś się piecze ^^

Hmmm 200$ to zdecydowanie za mało. Takie projektowanie samochodu to kuuupa pracy i jest warta dużo więcej niż 200 dolców sam wygląd itp. to jedno, a statystyki wozu to drugie. I pozostaje kwestia ściagania takiego modelu przez wszystkich raczy w trybie online...
Image and video hosting by TinyPic>
Share
Member
uboot93
Wiadomość 28 z 37 (1,655 Obejrzane)

Re: Coś się piecze ^^

Taa....Swoją drogą ciekawe jak by prezentowały się zniszczenia(jeśli będą) w takim Polonezie?
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 29 z 37 (1,654 Obejrzane)

po prostu.Jedziesz wbijasz się w ścianę i BOOM! a-bomb na miejscu i już nie możesz grać na tym torze i z tymi przeciwnikami
Share
Member
Daemon_Cleaner
Wiadomość 30 z 37 (1,638 Obejrzane)

[ Edytowany ]

heh... Ja jakiś czas temu dostałem konkretną *****od jakiegoś ****** na angielskiej wersji tego forum że widziałbym w pełnej wersji GT5 moje Mitsubishi Carisma' 99 :smileyhappy:

Wydaje mi się, że na uszkodzenia nie ma co liczyć. Wszystkie info o uszkodzeniach w GT5 to błogie życzenia fanów. Japończycy nie są za dobrzy w odzorowywaniu takich rzeczy. Wystarczy zerknąć na MGS4 w którym też podobno miało być w pełni interaktywne otoczenie, ale nic z tego nie wyszło. Będzie po staremu Panowie, co nie znaczy, że źle :smileyhappy:

Pozdro!

Message Edited by Cassiopaea on 23-03-2009 05:37 PM
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.