z 20-03-2009 03:04 PM
z 20-03-2009 03:09 PM
w 20-03-2009 03:25 PM - last edited on 20-03-2009 03:26 PM
nfs26 wrote:
Dla mnie tam uszkodzeń być nie musi, i tak mam zamiar jeździć "idealnie"
właśnie takiego nastawienia brak online...jak grałem jeszcze w grida to pamiętam że wszyscy wszędzie się rozwalali,zakręty pokonywane zasadą "podpórki",a gdy już ktoś miał wypadek i ma przypuśćmy +10sek do ostaniego to w kulki sobie normalnie leci,bo zatrzymuje się i czeka aż reszta zrobi okrążenie żeby narobić jakiś wypadków...bardziej czułem się jak na jakimś torze przeszkód niźli wyścigowym.Eh,szkoda słów
z 20-03-2009 03:44 PM
z 20-03-2009 03:53 PM
Racja, to co się dzieje w Gridzie online to istna masakra. Samo dojecanie do mety to już sukces. Nie raz i nie dwa jakiś ***** próbował mnie upolować jadąc pod prąd.
Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem było by stworzenie systemu, w którym sprawcy wypadków płacili by za nie kredytami, a jak się te skończą, dawaj furę ![]()
Wiem, może hardcore, itd... ALE gdyby były do wyboru dwa tryby online - jeden tradycyjny a drugi z płaceniem, ja bym jeździł w tym drugim. Nawet biorąc pod uwagę to, że nieraz dostałem karę za spychanie mimo że próbowałem jedynie utrzymać się na torze, gdy jakiś ***** próbował mnie wypchnąć.
z 20-03-2009 04:18 PM
z 20-03-2009 04:27 PM
nie no raczej raczej pieniędzmi z gry...
Bez jaj!
Pink Slip - spoko, ale ja bym naprawdę chętnie zobaczył taki myk : np ostatnio jakś buc upatrzył sobie mnie i w kółko pakował mi się w kufer wypychając z zakrętów... Jak by mi miał zapłacić 20 kredytów za każdy taki ewidentny dzwon, pewnie by ruszył makówką.
A tak - burdel panie jak siemasz. Nikt go nie ukaże, nie upomni, jeździ sobie jak chce.
Swoją drogą, w końcu się na niego zasadziłem, zwolniłem, w ostatniej chwili dałem po heblach, ale nie za badzo, żeby przeze mnie nie przeleciał, delikatnie
Odbił się konkretnie, dostał karę za spychanie, do tego wyleciał w kosmos za tor.
Widok w lusterku - BEZCENNY ![]()
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]