Odpowiedz
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 31 z 37 (1,717 Obejrzane)

Re: Coś się piecze ^^

ostatnio właśnie coś do mnie dotarło...wszyscy przeciwnicy mówią że GT nie może być "real driving simulator" bo nie ma zniszczeń...ale bardziej chodzi o realizm prowadzenia i zachowania się samochodu niż realizm zniszczeń,przynajmniej ja odnoszę takie odczucie.

btw Charisma kozacki samochód :smileyvery-happy:
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
nfs26
Wiadomość 32 z 37 (1,714 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

Dla mnie tam uszkodzeń być nie musi, i tak mam zamiar jeździć "idealnie" :smileyvery-happy:
Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 33 z 37 (1,711 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

[ Edytowany ]

nfs26 wrote:
Dla mnie tam uszkodzeń być nie musi, i tak mam zamiar jeździć "idealnie" :smileyvery-happy:

właśnie takiego nastawienia brak online...jak grałem jeszcze w grida to pamiętam że wszyscy wszędzie się rozwalali,zakręty pokonywane zasadą "podpórki",a gdy już ktoś miał wypadek i ma przypuśćmy +10sek do ostaniego to w kulki sobie normalnie leci,bo zatrzymuje się i czeka aż reszta zrobi okrążenie żeby narobić jakiś wypadków...bardziej czułem się jak na jakimś torze przeszkód niźli wyścigowym.Eh,szkoda słów

Message Edited by Klimat_GTK on 20-03-2009 04:26 PM
Share
Member
nfs26
Wiadomość 34 z 37 (1,705 Obejrzane)

Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

W GT5p jak kogoś dublujesz to nie możesz sie z nim zderzyć (przenikasz przez samochody zdublowane) a na każdym dochamowaniu gdy komuś sie zachce "podpórki" to także przez nas przenika, problem jest jedynie w pokonywaniu łuków wtedy system przenikania nie działa ze względu na niewielnie różnice prędkości. W pełnej wersji wg mnie powinni wprowadzić system flag np jak sie zatrzymasz po wypadku i nie jedziesz "tempem wyścigowym" przez powiecmy 5-10 sec :smileywink: to zostajesz wykluczony z wyścigu, lub system "rang" tzn za każde spowodowane zderzenie tracisz punkty a wraz z nimi poziom doświedczenia kierowcy :smileyhappy:
Share
Member
Daemon_Cleaner
Wiadomość 35 z 37 (1,704 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

Racja, to co się dzieje w Gridzie online to istna masakra. Samo dojecanie do mety to już sukces. Nie raz i nie dwa jakiś ***** próbował mnie upolować jadąc pod prąd.

Wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem było by stworzenie systemu, w którym sprawcy wypadków płacili by za nie kredytami, a jak się te skończą, dawaj furę :smileyhappy:

Wiem, może hardcore, itd... ALE gdyby były do wyboru dwa tryby online - jeden tradycyjny a drugi z płaceniem, ja bym jeździł w tym drugim.  Nawet biorąc pod uwagę to, że nieraz dostałem karę za spychanie mimo że próbowałem jedynie utrzymać się na torze, gdy jakiś ***** próbował mnie wypchnąć.

Share
Member
Klimat_GTK
Wiadomość 36 z 37 (1,697 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

@nfs26
oooo! ja bym jeszcze do tego dołożył że dostajesz karę za każde uczestnictwo w zderzeniu...jakieś ograniczenie prędkości na parę sek

@Daemon_Cleaner
płacenie w sensie piedniędzmi z gry ofkoz?to byłby kozak.I np mnie by mocno rajcował (i myślę że innych też) "pink slip".Czyli wyścigi o stawkę którą są wasze samochody,przegrasz i mówisz bye bye~ do swojej mega podrasowanej i dopieszczanej przez wiele godzin furki...ale za to jakie emocje :smileyvery-happy:

Share
Member
Daemon_Cleaner
Wiadomość 37 z 37 (1,695 Obejrzane)

Re: Dotyczy: Re: Dotyczy: Re: Coś się piecze ^^

nie no raczej raczej pieniędzmi z gry... :smileyhappy: Bez jaj!

Pink Slip - spoko, ale ja bym naprawdę chętnie zobaczył taki myk : np ostatnio jakś buc upatrzył sobie mnie i w kółko pakował mi się w kufer wypychając z zakrętów... Jak by mi miał zapłacić 20 kredytów za każdy taki ewidentny dzwon, pewnie by ruszył makówką.

A tak - burdel panie jak siemasz. Nikt go nie ukaże, nie upomni, jeździ sobie jak chce. 

Swoją drogą, w końcu się na niego zasadziłem, zwolniłem, w ostatniej chwili dałem po heblach, ale nie za badzo, żeby przeze mnie nie przeleciał, delikatnie :smileyhappy: Odbił się konkretnie, dostał karę za spychanie, do tego wyleciał w kosmos za tor. 

Widok w lusterku - BEZCENNY :smileyhappy:

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.