Odpowiedz
Member
matilechia1103
Wiadomość 1 z 7 (1,045 Obejrzane)
Przyjęte rozwiązanie

samochody

czejść kupiłem niedawno granturismo 5 . na okładce pisze że jest ponad 1000 samochodów jak patrzałem u mnie jest ich około 200 niewiem czemu niemoge pobrać wersji 1.08 bo wyskakuje błond . pomużcie

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
MVP
Coldmath
Wiadomość 2 z 7 (1,034 Obejrzane)

Re: samochody

[ Edytowany ]

samochodow jest ponad 1000, chociaz prawde mowiac jest to w pewnym sensie chwyt reklamowy bo na przyklad masz mazdy z rocznika '99 w 3 wersjach rozniace sie jakims niewielkim szczegolikiem i sa one liczone jako 3 samochody (strzelalem z marka i rocznikiem) dlatego lacznie wychodzi ponad 1000

ty pewno przegladnales tylko samochody do kupienia w sklepie ale nie zauwazyles ze jest jeszcze cala gielda uzywanych .....

Co do problemow z instalacja to podales za malo szczegolow ... napisz co sie dzieje ... co pisze w komunikacie bledu, w ktorym momencie sie pojawia itd :smileywink:

Share
Member
matilechia1103
Wiadomość 3 z 7 (984 Obejrzane)

już jest ok z netem było coś nie tak . a do tych samochodów jeszcze . bo mam prawie 50% gry i lipa mam w garażu 60 samochodów    np ani jednego bmw niemam na liście samochodów granturismo pisało chyba że jest z 15 bmw  w salonie jest ich tylko 6  patrze codziennie w giełde samochodów i też żadnego nie widze. ale dzienki za chęć pomocy . :Thumbs:

Share
MVP
Coldmath
Wiadomość 4 z 7 (960 Obejrzane)

http://community.eu.playstation.com/t5/Gran-Turismo/samochody-jako-nagrody/td-p/11917377

^

|

|

tu masz temat z naszego forum o tym co gdzie mozna wygrac

liste wsyzstkich samochodow masz tu ----> http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-official-car-list/

a jeszcze wytlumacze ci tylko ze w salonach do kupienia sa samochody premium (takie bardziej szczegolowo odwzorowane w grze) natomiast wszystkie inne musisz znalezc na gieldzie lub wygrac w jakichs zawodach

Share
Member
matilechia1103
Wiadomość 5 z 7 (925 Obejrzane)

ok dzienki za pomoc . :-)
Share
Member
Qiu_PL
Wiadomość 6 z 7 (593 Obejrzane)

Tego niestety nie będzie... http://www.youtube.com/watch?v=s6lgWiqjeDw&feature=related

Czy ktoś wie gdzie można napisac jakąś petycje ?? zażalenie ?? "opier*ol" ??

Dziękuje bardzo

Share
Member
Szynszyl97
Wiadomość 7 z 7 (583 Obejrzane)

O co ci konkretnie chodzi?
________________________________________________________________________________________________

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami,zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.