Odpowiedz
Member
deuszek
Wiadomość 1 z 4 (957 Obejrzane)

Demo oficjalnie w PS Story :D

Wlasnie sie pojawilo :smileyhappy:

Sciagajcie i piszcie jak wrazenia!!!!

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Demo oficjalnie w PS Story :D

W demo grałem już kilka dni temu. I szczerze mówiąc na temat klimatu czy też fabuły trudno się wypowiedzieć na przykładzie trzech wyrwanych z kontekstu epizodów. Ale zrobione genialnie, grafika genialna, poruszenie się świetnie, a i lokalizacja nie najgorsza. Absolutny hit na PS3! Więcej takich gier

Share

zapowiada sie ciekawie aczkolwiek pamietajac stare czasy grania na PC w 'interaktywne horrory' typu np. Phantasmagoria gameplay nie powalil mnie na kolana

napewno ogromnym plusem jest mozliwosc grania po angielsku i mam nadzieje ze pelna gra w Polsce nie bedzie mnie uszczesliwiala na sile polska wersja jezykowa bo dla mnie to porazka...

swietna grafika, swietna muzyka, szkoda za 9 marca wychodzi FFXIII i heavy rain zostanie na pozniej ;]

Share
Member
lucell
Wiadomość 4 z 4 (629 Obejrzane)

Ja posiadam tą grę i powiem, że najlepsza jaka narazie wyszła na PS3 ale zależy jak kto lubi ;p gra naprawde wciąga i wzbudza emocje xd polecam !!!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.