z 09-03-2010 10:19 AM
Macie włączonego FaceBook'a na PS3? Ja tak.
Pomijając ogólnie słabe (moim zdaniem) działanie wrzucania na FB informacji z PS3, to w przypadku Heavy Rain dochodzi kolejny klops
"XXX zdobył (-a) 10 trofea w sieci PlayStation®Network w grze "HEAVY RAIN™".??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? Bohater HEAVY RAIN™ (Brązowy) Ukończ HEAVY RAIN™"
Ja tam lubię nazwy trofeów oglądać w necie. Może da się coś z tym zrobić...
w 09-03-2010 01:21 PM - last edited on 09-03-2010 01:22 PM
"korzeń" tego klopsa leży w samej grze.
Coś jak, zdobędziemy - zobaczymy ![]()
z 09-03-2010 01:36 PM
z 09-03-2010 04:04 PM
ale przecież ja je zdobyłem...
a poza tym tu nazwy by wystarczyły.
z 09-03-2010 04:15 PM
z 09-03-2010 08:38 PM
Niby wszystko OK, gdyby w innych grach nie wyglądało to nieco inaczej...
XXX zdobył (-a) 2 trofea w sieci PlayStation®Network w grze "Uncharted 2: Among Thieves™ ".
Charted! - Easy (Srebrny) Finish the game in Easy Mode Charted! - Normal (Złoty) Finish the game in Normal Mode
Sama nazwa nic by nie powiedziała...
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]