Odpowiedz

HR vs FB

Macie włączonego FaceBook'a na PS3? Ja tak.

Pomijając ogólnie słabe (moim zdaniem) działanie wrzucania na FB informacji z PS3, to w przypadku Heavy Rain dochodzi kolejny klops

"XXX zdobył (-a) 10 trofea w sieci PlayStation®Network w grze "HEAVY RAIN™".??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? ??? (???) ??? Bohater HEAVY RAIN™ (Brązowy) Ukończ HEAVY RAIN™"

Ja tam lubię nazwy trofeów oglądać w necie. Może da się coś z tym zrobić...

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Community Team Leader
Cassiopaea
Wiadomość 2 z 6 (929 Obejrzane)

Re: HR vs FB

[ Edytowany ]

"korzeń" tego klopsa leży w samej grze.

Coś jak, zdobędziemy - zobaczymy :smileywink:

Share

Trofea bonusowe są ukryte.. głównie po to, żeby inni nie wiedzieli co trzeba zrobić by je zdobyć.. i tylko w przypadku tych trofeów info na facebook'u wygląda jak wygląda.. Na konsoli z reszta jest tak samo... dopoki nie zdobedziesz info o trofeum jest ukryte.
Share

ale przecież ja je zdobyłem...

a poza tym tu nazwy by wystarczyły. 

Share

No tak.. Ty zdobyłeś i Ty możesz to widzieć (na konsoli) inni nie muszą:smileywink:
Share

Niby wszystko OK, gdyby w innych grach nie wyglądało to nieco inaczej...

XXX zdobył (-a) 2 trofea w sieci PlayStation®Network w grze "SingStar®".Beginner Singer (Brązowy) Sing 50 songs Mirror Image (Brązowy) Complete a song using the camera feed option

XXX zdobył (-a) 2 trofea w sieci PlayStation®Network w grze "Uncharted 2: Among Thieves™ ".

Charted! - Easy (Srebrny) Finish the game in Easy Mode Charted! - Normal (Złoty) Finish the game in Normal Mode

Sama nazwa nic by nie powiedziała...

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.