z 20-12-2011 11:43 AM
Witam kieruję się z pytaniem do posiadaczy wersji Heavy Rain Move Edition Platinum,otóż ostatnio przeczytałem w internecie że wersja Platinum zawiera zwykłą wersję gry pozbawioną dodatków,DLC,oraz Move Edition.Zwracam się z prośbą o komentarz osób które posiadają ową wersję gry.
z 20-12-2011 12:12 PM
Jestem posiadaczem wersji Platinum, gra współpracuje z kontrolerem Move. ![]()
w 20-12-2011 12:25 PM - last edited on 20-12-2011 12:28 PM
Czy posiadasz dodatki takie jak dynamiczny motyw,DLC-Taxidermist,ścieżkę dźwiękową oraz "making of"?
z 20-12-2011 02:32 PM
Tak, z tego co pamiętam to motywy są 3. ![]()
z 20-12-2011 04:35 PM
Trochę się nie pokoje o moją wersję ponieważ zamówiłem ową grę na dniach i teraz jestem w kropce...![]()
w 31-12-2011 02:22 PM - last edited on 31-12-2011 02:24 PM
Heavy Rain Move Edition Platinum otrzymałem wczoraj (już ukończona, dawno mnie gra tak nie wciągnęła) i jestem w stanie potwierdzić że pudełko zawiera:
- czarnobiałą instrukcje do gry
- płytkę
- figurkę Origami
Zaś na płytce znajdziemy takie materiały jak:
- 3 dynamiczne motywy
- Soundtrack (4 utwory) z gry
- kilka filmów (kulisy tworzenia, zapowiedzi i takie tam)
- dodatek Taksydermista (czyli 1 część Kroniki Heavy Rain)
To chyba tyle ![]()
EDIT:
No i jeszcze fotka jak wygląda pudełko
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]