z 04-07-2010 06:12 PM
Witam otóż mam problem ze swoim Redeem Code do gry Heavy Rain....
Niedawno kupiłem tę grę jako polskojęzyczna edycja specjalna, zafoliowana, nowa.
Gra śmiga elegancko (czasami dziwnie się zawieszała i trzeba było restartować konsole i raz znikną mi save do tej gry -.-)
Próbowałem użyć swojego kodu, żeby dostać Dodatkową scenę, ścieżkę dźwiękową oraz dynamiczną kompozycję.
Kiedy szedłem do PSS I wpisałem mój kod dostałem informację, że kod jest zły albo był już użyty..... Próbowałem wpisać go na różne sposoby:
1. poprzez PSS
2. "Redeem Codes" w zakładce menu mojej konsoli
3. poprzez menu w grze
4. strona internetowa (informacja, że kod był użyty zbyt wiele razy....)
5. inne profile jak : UK, US, (nie sprawdzałem jeszcze na japońskim...)
Za każdym razem jest to samo, że nie mogę użyć kodu bo niby źle wpisuje lub bł użyty...
Znalazłem w internecie Redeem Code do gry God of War 3 (również posiadam), który rzekomo każdy może użyć, żeby dostać jakieś 2 punkty. Próbowałem go wpisać i sytuacja wygląda identycznie: ta sama informacją, że nie mogę do wpisać bo niby błędny lub użyty.
Wielkość liter jak i ich treść była prawidłowa.
Pisałem maila pod "help@uk.playstation.com" to mi odpisali, że nie mogą mi pomóc bo jestem z Polski (rasiści...)
Konsolę kupiłem w UK (Londyn sklep HMV) a grę w Polsce.
Dlaczego nie mogę użyć mojego kodu? Płacę więc wymagam....
Fotki:
1. Mój kod (ocenzurowany)
2. W folii:
3. Zawartość
z 06-07-2010 01:47 PM
z 06-07-2010 05:28 PM
Tak wczoraj dzwoniłem i miałem dzisiaj jeszcze raz bo miał poszukać informacji.
Okazało się, że kod był już użyty... Dokładnie 28.02.2010 godzina 19:15....
Grę kupiłem żekomo nową (nawet zxafoliowana i pachniało wszystko jak nowe)więc to mnie trochę ździwiło.
Poszedłęm do tego sklepu gdzie kupiłęm grę, powiedziałem jaka jest sytuacja i dał mi nowy kod.
Na szczęście ten działa ![]()
Fajny ten dodatek
z 08-03-2011 12:50 AM
z 13-03-2011 05:12 PM
nie dośc, że ciekawe skąd miał kod to zobaczcie na zdjęcie gry w folii. Folia zgrzewana domowym sposobem, czyli nie znajdowała się ona od początku na pudełku z grą.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]