Odpowiedz
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 1 z 18 (2,304 Obejrzane)

Heavy Rain - "próbka" polskiej wersji

Witam.

No to i jak zapodam nowy temacik w tym jakże świeżym dziale:smileywink: a w nim... link do trailera z polską wersją językową w roli głównej/tle:smileywink:

http://tvgry.pl/?ID=771

Premiera prawdopodobnie 26 lutego 2010:smileyhappy:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Heavy Rain - "próbka" polskiej wersji

Sama polska wersja nie powala, niemniej samej gry nie mogę się doczekać. Dzięki mądrej polityce Sony bedę mógł zagrać tak jak chcę, czyli w oryginale.

Powiedzcie coś proszę o Limitowanej Edycji w Polsce...

PS. Na US PSS mają już dynamiczny Theme z Heavy Raun za 3$, zakładan, że jest to ten sam, który bedzie w ww. Edycji.

Share
Member
Glon-Stargard
Wiadomość 3 z 18 (2,174 Obejrzane)

Czy ktos sie moze orientuje, czy jak zakupie ta gre w Anglii , czy bedzie ona miala polski jezyk do wyboru? Czy musze kupic ja w Polsce?

Share
Member
MechanicalGod
Wiadomość 4 z 18 (1,872 Obejrzane)

obawiam sie, ze bedziesz musial kupic w Polace, przynajmniej tak bylo z Uncharted2, w GB byla wersja tylko z j. angielskim.
Share
Member
Glon-Stargard
Wiadomość 5 z 18 (1,856 Obejrzane)

Natomiast , w Killzone 2 i Dead Space byl jezyk polski do wyboru (mowie o zakupionych grach w Anglii).

Share
Member
Marqs75PL
Wiadomość 6 z 18 (1,599 Obejrzane)

mam nadzieje ze bedzie tak jak w przypadku K2 lub Deadspace,bo jezeli nie to super tytul przejdzie mi kolo nosa

Share

Skoro demo ma do wyboru szereg języków, w tym nasz ojczysty, to całkiem możliwe.

A swoją drogą to jak wam się podoba dubbing w polskiej wersji? Ja szczerze odpaliłem go dla ciekawości i zapewne w pełnej wersji już tego nie zrobię. Angielski trzyma klimat, polski niestety go gubi. Nie zrozumcie mnie źle, zrobiono co tylko się da, niemniej taka już specyfika naszej mowy. Zabójca z Origami... phy! Origami Killer... no właśnie...

Share

A skąd masz już demo?

Share

osobiscie sadze ze... no... nie jest zle ale mogłoby byc lepiej. Nie sprawdzalem wersjii angielskiej ale za pewne bym sie nie polapal :/

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Member
Glon-Stargard
Wiadomość 10 z 18 (1,577 Obejrzane)

[ Edytowany ]

Tu jest instrukcja jak sciagnac demo . Pozdrowienia http://www.ps3site.pl/demo-heavy-rain-juz-jest/34957/#more-34957

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.