z 31-12-2009 03:24 PM
Witam.
No to i jak zapodam nowy temacik w tym jakże świeżym dziale
a w nim... link do trailera z polską wersją językową w roli głównej/tle![]()
Premiera prawdopodobnie 26 lutego 2010![]()
Pozdrawiam.
z 01-01-2010 12:28 PM
Sama polska wersja nie powala, niemniej samej gry nie mogę się doczekać. Dzięki mądrej polityce Sony bedę mógł zagrać tak jak chcę, czyli w oryginale.
Powiedzcie coś proszę o Limitowanej Edycji w Polsce...
PS. Na US PSS mają już dynamiczny Theme z Heavy Raun za 3$, zakładan, że jest to ten sam, który bedzie w ww. Edycji.
z 15-01-2010 10:59 PM
Czy ktos sie moze orientuje, czy jak zakupie ta gre w Anglii , czy bedzie ona miala polski jezyk do wyboru? Czy musze kupic ja w Polsce?
z 25-01-2010 08:56 AM
z 25-01-2010 02:13 PM
Natomiast , w Killzone 2 i Dead Space byl jezyk polski do wyboru (mowie o zakupionych grach w Anglii).
z 06-02-2010 10:59 AM
mam nadzieje ze bedzie tak jak w przypadku K2 lub Deadspace,bo jezeli nie to super tytul przejdzie mi kolo nosa
z 06-02-2010 11:37 AM
Skoro demo ma do wyboru szereg języków, w tym nasz ojczysty, to całkiem możliwe.
A swoją drogą to jak wam się podoba dubbing w polskiej wersji? Ja szczerze odpaliłem go dla ciekawości i zapewne w pełnej wersji już tego nie zrobię. Angielski trzyma klimat, polski niestety go gubi. Nie zrozumcie mnie źle, zrobiono co tylko się da, niemniej taka już specyfika naszej mowy. Zabójca z Origami... phy! Origami Killer... no właśnie...
z 06-02-2010 11:42 AM
A skąd masz już demo?
z 06-02-2010 12:41 PM
w 06-02-2010 05:46 PM - last edited on 06-02-2010 05:50 PM
Tu jest instrukcja jak sciagnac demo . Pozdrowienia http://www.ps3site.pl/demo-heavy-rain-juz-jest/349
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]