z 04-10-2010 01:34 PM
Witam wszystki zapalencow HR ![]()
obecnie jestem przed zakupem HR i tutaj niestety mam dylemat, ale moze ktos wie / znalazl i moze odpowiedziec. teraz jeszcze jestem w stanie kupic starsza wersje HR (bez move'a). z tego co doczytalem to w Move Edition bedzie mozna zagrac tylko Move'em (ew lewa galka kontrolera), ale
jezeli kupie starsza wersje - rozumiem ze wtedy dociagnie sie dodatek do nowego kontrolera, tylko czy wtedy bedzie mozna zagrac tylko padem ?
osobiscie chcialbym miec mozliwosc wyboru czym chce grac, a nie odgornie narzucone, zreszta chyba 50% graczy byloby wscieklych gdyby im update'owalo gre a oni nie posiadaja nowego kontrolera i brak ponownej mozliwosci grania padem...
bede wdzeiczny za kazdy wklad do tego tematu.
pozdrowka
z 04-10-2010 01:46 PM
z 04-10-2010 07:05 PM
Posiadam HR w normalnej wersji. Ostatnio chciałem pograć i przymusowo ściągnęła mi się łatka do tej gry, czyli ta PS move. Teraz nie moge odpalic gry normlanym padem. Jak to zrobić?
z 07-10-2010 10:47 PM
z 11-10-2010 01:17 PM
z 27-10-2010 07:08 AM
Mialem zwykla wersje bez move edition,ale konsola pobrala dodatek o ciezarze ok 1.2Gb ktora pozwala obslugiwac mov'a.Prosze sie nie martwic w opcjach jest dostepna gra zwyklym padem jak i za pomoca mov'a.Do wyboru do koloru.
Pozdrawiam Grzegorz.
z 28-10-2010 07:40 PM
z 04-11-2010 12:06 AM
Jeżeli jesteś przed zakupem i jeszcze nie kupiłeś HR to polecam wersję wspierającą Move. Przede wszystkim dlatego, że na płycie znajduje się ścieżka dźwiękowa z gry, trzy tematy na pulpit xmb i jedyny dodatek który wyszedł czyli Taksydermia. Nie musisz się obawiać gra obsługuje pada i Move. Jest w menu głównym przełącznik i można zmieniać opcję w trakcie gry itd. Sam spotkałem się z sytuacją, że starsza wersja była droższa niż wersja wspierająca move.
z 10-11-2010 05:07 PM
2 dni temu kupiłem Heavy Rain'a i łatkę zassało. Jest możliwość gry padem i move'm. Przełączyłem na pada i wczoraj przeszedłem HR. Takstydermia w łatce jest. Chyba uruchomiła się po przejściu gry. Kupiłem HR zwykłego bez move ale i tak move mam choć sprzętu do obsługi move nie kupowałem. Dziwne bo płyta z move jest 10 zł droższa.
z 11-11-2010 12:30 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]