z 28-02-2010 01:49 PM
Mam problem grając w Heavy Rain doznałem już przerwań dźwięku, czarny ekran, ale ostatnio podczas gry 2x konsola po prostu się wyłączyła /jak bym nacisnął przycisk off zasilacza/. Razem z nią wyłączył się monitor. Listwa nadal się świeciła, a na konsoli żadnej diody. Po wyłączeniu i włączeniu listwy znów było ok. Czy ktoś mi pomoże i napisze co to może się dziać. Czy ewidentna wina gry, czy pada konsola, dla porównania wczoraj grałem trochę w Uncharted 2 i wsio było ok.
z 28-02-2010 06:08 PM
Monitor? znaczy masz pod nim kompa i konsole.A spr. jak ci sie wylaczyl monitor czy mozesz przelaczyc na kompa? jesli nie mogles to nie wina gry, bo w koncu gra moze zacinac konsole ale nie monitor. Dziwne ze masz tak tylko przy hr bo mialem jak pisalem tam w innym temacie problem z napieciem i to mi robilo opcje swojego czasu. Moze wymieni listwe bo to ze sie pali dioda nie znaczy ze dziala ok.
Pozdrawiam.
z 01-03-2010 07:55 AM
Nie przełączałem na kompa. Monitor wyłączył się jak bym go z pilota potraktował. Na innych grach nawalam i jest git> Sam juz nie wiem.Może faktycznie listwa, a może gra generuje jakieś napiecie, czy coś. U mnie to wygląda jak typowy ciemny ekran zwiechy W HR plus brak świecących diod.
z 08-03-2010 09:31 PM
Ja mam podobny problem, ale to jest związane z napięciem - gra wyciska z konsoli siódme poty i to niestety zwiększa trochę pobór energii i może dochodzić do małych spięć
z 04-05-2010 05:58 PM
Ja mam tylko problemy z dzwiekiem ale rzadko a konsola chodzi strasznie głośno . Na początku myślałem, że to wina kabla HDMI
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]