Odpowiedz
Member
dachu83
Wiadomość 1 z 9 (1,487 Obejrzane)

Kroniki Heavy Rain

Pytanie mam, czy ten dodatek chodzi na wszystkich wersjach Heavy Rain czy tylko na kolekcjonerskiej wersji? Bo ja mam zwykłą ale przecież można zakupić go w sklepie online. i czy będzie działać? i czy ten dodatek jest w wersji polskiej?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Kroniki Heavy Rain

Ten dodatek jest właśnie dla ludzi, którzy nie mają wersji kolekcjonerskiej tylko jeżeli się nie mylę trzeba za niego zapłacić w PSN (norma :smileywink:). Jeżeli chodzi o wersję językową nie wypowiadam się, bo nie wiem.

Share
Member
dachu83
Wiadomość 3 z 9 (1,465 Obejrzane)

A jak to jest, czy jest on wpleciony dodatkowo w gre czy jako osobna historia jest uruchamiana?

Share
Member
lucell
Wiadomość 4 z 9 (1,462 Obejrzane)

Raczej po polsku... Na przykład jak najpierw ściągałem demo z psn to było po polsku ;p . Sam musze se wykupić tego małego DLC xd

Share
Member
DebrenMagun
Wiadomość 5 z 9 (1,348 Obejrzane)

Ja mam problem z odpaleniem Kronik: po ściągnięciu dodatku uruchamiam HR, wchodzę do zakładki EXTRAS, wybieram epizod 1.. i przerzuca mnie do PSN Store :smileysad: Przeczytałem gdzieś, że Kroniki działają tylko z egzemplarzami HR opatrzonymi określonym kodem produktu. Mam nadzieję, że to tylko plota i jest jakis sposób...

Share
Member
fajnydamian
Wiadomość 6 z 9 (1,318 Obejrzane)

Heavy Rain: Chronicle Part Two

Czy ktoś ma jakieś informacje na temat kolejnego DLC Heavy Rain?

Czy "The Taxidermist" to pierwszy i ostatni dodatek do tej rewelacyjnej gry?

Share

Dotyczy: Heavy Rain: Chronicle Part Two

Pierwszy, ale nie ostatni. No i dość fajny.

Po ściągnieciu i niby zainstalowaniu (automatycznie) odpaliłem i zainstalowałęm ręcznie. Odpalam grę, wchodzę do bodajrze "Bonus(?)" czy gdzieś tam i mam jako rozdział. Po odpaleniu jest jak menu z gry podstawowej. 5 zakończeń :smileyhappy:

By Me
Share
Member
BodzioKoszalin
Wiadomość 8 z 9 (1,142 Obejrzane)

Dotyczy: Heavy Rain: Chronicle Part Two

[ Edytowany ]

Nie chcę nikogo martwić ale to na 99% pierwsze i ostatnie DLC. Cage powiedział, że Sony kazało im na gwałt przystosować grę pod Move i póki co na DLC nie znajdą czasu. Potem mają zabierać się za nową grę i też prawdopodobnie z nowych DLC będą nici.

Share

Heavy Rain: Chronicle Part Two

[ Edytowany ]

Nie grałeś nie otwieraj bo popsujesz sobie zabawę.

Spoiler
to jest największy ból. Z chęcią dowiedział bym się skąd główny bohater miał origami w łapkach itp.

Unit13-Wyzwanie DniaOFPS UnchartedOFPS Resistance 3OFPS Killzone 3OFPS News
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.