z 26-02-2010 07:15 PM
Witam
Grę otrzymałem już 22.02 o 18:00 - (dzieuję ci Empik) i przed 10 minutami ją ukończyłem za pierwszym razem. Powiem tylko że warta jest każdej sekundy którą nad nią spędziłem. Nie chcę nic pisać aby Wam nie psuć zabawy, ale chciałb ym kiedyś podyskutowac na temat zakończeń, bo dla mnie są "niesamowite" Pozdrawiam
z 26-02-2010 11:22 PM
z 27-02-2010 11:30 AM
Ja skończyłem w dniu premiery :} Teraz robię platyne.
z 27-02-2010 10:04 PM
Wczoraj odpaliłem demo. Piękna grafika, nietypowe sterowanie, ciekawe wykorzystanie QTE, wszystko było naprawdę interesujące, ale dopiero sekwencja walki Scotta zrobiła na mnie takie wrażenie, że powiedziałem sobie "muszę mieć tę grą i to już" i pomimo uziemienia spowodowanego chorobą, wysłałem kumpli i grę w swoje ręce już wczoraj dostałem. Zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Przeszedłem do wizyty w klubie golfowym. Dziś ledwo wstałem już zagrałem i tak koło 16 dobrnąłem do końca. Powiem jedno - to najlepsza gra jaką kiedykolwiek przeszedłem, najlepszy film jaki obejrzałem, najlepsza historia jaką przeżyłem. Uwierzcie mi, że minęło już kilka dobrych lat odkąd mogłem to powiedzieć z takim przekonaniem. Jestem w 100% zachwycony - teraz przede mną zdobycie wszystkich trofeów! Wracam do konsoli ![]()
z 28-02-2010 06:10 PM
Ja gre skonczylem 23 i teraz staram sie o platynke ![]()
z 07-03-2010 10:30 PM
ja skończyłem 29.02 a dziś zrobiłem platynę
z 08-03-2010 11:14 AM
z 08-03-2010 12:05 PM
czyżbym był 1 polakiem co platynę zrobił. Na mojej liście nikt jeszcze nie ma ps3site też nikogo nie znalazłem i tutaj... ![]()
z 08-03-2010 09:28 PM
Już platyna - Wow ile razy przeszedłeś tą grę ? mi jeszcze 3 trofeów brakuje
z 08-03-2010 09:38 PM
grę wystarczy 7x bo jest 7 endingów. Nie nie żartujcie se. Szukam tu na mojej friendliście ps3site i nikt nie ma platyny prócz mnie
Przecież nie jest trudna
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]