Odpowiedz

Re: Kto już ukończył - nie wolno pisać spoilerów

Ja mam platynę - od wczoraj.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Pipsreview
Wiadomość 12 z 18 (604 Obejrzane)

Big_Boy1986_PL ja platyne wbilem siodmego, dzien przed toba. Ale napewno nie bylem pierwszym polakiem bo ludzie juz mieli, nie wiem jak z ps3site bo dawno tam nie wchodzilem ale na ps3team ktos napewno mial.
Share

[ Edytowany ]

Ja już od dawna mam platynę w Heavy Rain i muszę przyznać, że bardzo przyjemnie mi się ją zdobywało. :smileyhappy:

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 14 z 18 (472 Obejrzane)

A ja już pod koniec miałem dosyć, kiedy zdobywałem pucharek za obejrzenie wszystkich zakończeń :smileytongue:
Share
Member
makipolska
Wiadomość 15 z 18 (163 Obejrzane)

HR pożyczone od kolegi więc no-life 8 godzin dziennie gdy szkoły nie mam. Próbuję wbić platynę, przechodzę aktualnie na second-run by mieć trofeum 'zbrodnia doskonała'. Otóż, przeszedłem grę nie ginąc nikim bez żadnej pomocy opisu czy czego innego
Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 16 z 18 (147 Obejrzane)

Myślę, że to w jaki sposób po raz pierwszy ukończyliśmy Heavy Rain sporo mówi o nas, jako o ludziach. To dobra gra na test psychologiczno-społecznościowy :smileyhappy:

Share
Member
makipolska
Wiadomość 17 z 18 (123 Obejrzane)

@Platynka zdobyta

--

@Topic:

Więc muszę być dobrym człowiekiem że nikt mi nie zginął. No... Chociaż, tak do końca to dobry nie jestem. Zabiłem ojca dwóch małych dziewczynek :smileywink:

Share

Wróciłem do gry... Brakowało mi jednego trofeum i ciągle brakuje. Ech, dziś ciąg dalszy zabawy.
Przy okazji, znacie jakąś inną podobną grę? Poza "Fahrenheit" oczywiście.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.