Odpowiedz
Member
LOLINI
Wiadomość 41 z 44 (407 Obejrzane)

Re: Mam i nie mogę się oderwać

[ Edytowany ]

GRA Korba !!!!

Agryppa wrote:

Ta gra to majstersztyk, wciąga niesamowicie. Ale jest to pozycja zdecydowanie dla dojrzałych ludzi. Ma ciężki i schizfreniczny klimat (taki lekko czerwony blues ala Twin Peaks). Filmowa sceneria tego co się dzieje sprawia, że człowiek zaczyna instynktownie oglądać zamiast grać. A sekunda rozproszonej uwagi i zaczynają się kłopoty, czasem ktoś ginie... Czuję, że spędzę nad nią wiele godzin :smileyhappy:

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Witam, czytając zapaleńców tej gry, chciałem spytać czy ktoś może grał i jak ocenia dodatek DLC z Madison ?

Share

[ Edytowany ]

Akcja z DLC rozgrywa się przed wydarzeniami z HEAVY RAIN, Madison wpadła na trop zabójcy z origami i sprawdza to na własną ręke.

Mi się podobało (akcja trzyma w napięciu) ale jest stanowczo za krutkie, za pierwszym razem przeszedłem je w jakieś 20 min. całą scene do się rozwiązać na 5 albo 6 sposobów, co zajmuje max 2 godz.

To taka dodatkowa scena nie wnosząca nic do fabuły z pełnej gry.

PS: na samej górze tej strony jest zdjęcie właśnie z tego DLC, Madison podjerzdza właśnie pod dom w którym dzieje się akcja

Share
Member
weszka_1989
Wiadomość 44 z 44 (101 Obejrzane)

Scena Z Madison to wg. jedna z najlepszych rozgrywek w HR!

Trzyma w napięciu...najlepiej zagrać w nocy, gdy jest już ciemno i wczuć się w klimat gry :smileyhappy:

Szczerze to kiedy przechodziłam tą rozgrywke to się bałam jak przy dobrym horrorze :Stupid:

Szkoda, że scena nie została dodana do normalnej rozgrywki :smileyhappy:

Pozdrawiam!

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.