Odpowiedz
Member
majkel3333
Wiadomość 1 z 4 (852 Obejrzane)

Plusy i minusy gry - UWAGA NA SPOILERY!

[ Edytowany ]

Moim zdaniem gra zasługuje na dobrą ocenę poważna historia ,emocjonalna ,można na wiele sposobów ją ukończyć , zaskakujące zwroty akcji nie sądziłem że

Spoiler
detektyw

jest zabójcą wielkie zaskoczenie A jeśli chodzi  minusy -to gra ma bardzo poważny jeden minus nie powinno być loadingów ,akcji powinna toczyć się płynie - po prostu wczytywanie wytrąca z gry  ,jestem ciekaw czy będzie druga części po jednym zakończeniu można wywnioskować ze tak jak

Spoiler
Spoiler
madiso rozdaje autografy na książce w księgarni jakiś facet mówi że powinna mieć trudniejsze wyzwanie

ps:teraz gram na ps3 slim po tym jak ps3 fat dostał ylod

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Jak wam podobała się gra Haevy rain???plusy i minusy gry.

Stary, wielkie dzięki za zdradzenie kto jest kim co i jak. Kurcze.. nie ukończyłem myślałem że ludzie napiszą swoje opinie a Ty zdradzasz co i jak ehh.. bez komentarza.. trzeba było inaczej nazwać tytuł postu !!

Share
Member
s_nort
Wiadomość 3 z 4 (824 Obejrzane)

UWAGA NA SPOILERY!!!

Jak spoilujesz to informuj :smileysad:

Share
Member
makipolska
Wiadomość 4 z 4 (182 Obejrzane)

Re: Plusy i minusy gry - UWAGA NA SPOILERY!

Post wy edytowany a i tak jest największy spojler w historii gier komputerowych. Brawo!

Mnie denerwuje np. To, że muszę sięgnąć po leki, nasgle widzę żebym nacisnął a kolo ręce myje. Tu trzeba się spieszyć a on sobie rączki myje. Jest sporo bugów, między innymi z tłumem. Wcinają się jeden w drugi, kamera nachodzi na postać dzięki czemu widzę ją od środka cały model. Dodatkowo podczas pierwszego razu jak grałem w centrum handlowym to ludzie zaczęli mi skakać i teleportować się a nawet latać. Dodatkowo największy minus:

Brak możliwości pomijania dialogów po skończeniu gry chociaż jednego razu. To jest denerwujące gdy chcę zrobić trofeum 'supermamka' a źle utulam bobasa i cała gadka i akcja samobójczyni idzie robić na nowo.

Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.