w
30-03-2010
05:52 PM
- last edited on
22-09-2011
01:32 PM
przez
Cassiopaea
Moim zdaniem gra zasługuje na dobrą ocenę poważna historia ,emocjonalna ,można na wiele sposobów ją ukończyć , zaskakujące zwroty akcji nie sądziłem że
jest zabójcą wielkie zaskoczenie A jeśli chodzi minusy -to gra ma bardzo poważny jeden minus nie powinno być loadingów ,akcji powinna toczyć się płynie - po prostu wczytywanie wytrąca z gry ,jestem ciekaw czy będzie druga części po jednym zakończeniu można wywnioskować ze tak jak
ps:teraz gram na ps3 slim po tym jak ps3 fat dostał ylod
z 30-03-2010 07:00 PM
z 31-03-2010 02:57 PM
Jak spoilujesz to informuj ![]()
z 12-09-2011 08:42 PM
Post wy edytowany a i tak jest największy spojler w historii gier komputerowych. Brawo!
Mnie denerwuje np. To, że muszę sięgnąć po leki, nasgle widzę żebym nacisnął a kolo ręce myje. Tu trzeba się spieszyć a on sobie rączki myje. Jest sporo bugów, między innymi z tłumem. Wcinają się jeden w drugi, kamera nachodzi na postać dzięki czemu widzę ją od środka cały model. Dodatkowo podczas pierwszego razu jak grałem w centrum handlowym to ludzie zaczęli mi skakać i teleportować się a nawet latać. Dodatkowo największy minus:
Brak możliwości pomijania dialogów po skończeniu gry chociaż jednego razu. To jest denerwujące gdy chcę zrobić trofeum 'supermamka' a źle utulam bobasa i cała gadka i akcja samobójczyni idzie robić na nowo.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]