z 02-03-2010 07:39 PM
No mi pomoglo ale nie wiem jak bedzie u ciebie
z 03-03-2010 05:44 PM
Niestety odinstalowanie patcha u mnie nic nie pomogło. Czekam z niecierpliwością na jakąś reakcję producenta gry bo nie mam zamiaru przechodzić ją od nowa. Błąd powinien być jak naszybciej usunięty.
z 06-03-2010 07:40 AM
Mam też problem z dzwiękiem nawet po instalacji patcha, ale zauważyłem jedna rzecz co pomaga, mianowicie, po załadowaniu lewela dysk pracuje non stop, wystarczy troche poczekać jakieś pare minut niech sie wszystko poładuje i kontrolka dysku nie bedzie non stop mrygać, u mnie pomaga i nie mam problemów z dzwiekiem i przycinaniem gry
z 10-03-2010 01:54 AM
witam
A ja mam taki problem ze nie moge chodzic postacia
Jak zaladuje rozdzialy na drugim slocie to normalnie moge grac. A na pierwszym slocie sie cos zwalilo i postacia nie moge chodzic. Stoi w miejscu i nic, tylko moge glowa obracac, a chodzic nie. Nie mialo sie kiedy zwalic tylko teraz, a tak blisko bylem zeby zrobic srebne trofea i zloto, a tu taki zonk.
z 28-05-2011 08:46 PM
Witam
Mam HR w edycji kolekcjonerskiej. Gdy włączam je i wczytuję zapis z centrum handlowego konsola zawiesza się przez chwilę słychać jedynie odgłosy, później całkiem nic a po jakimś czasie konsola zaczyna działać natomiast w grze widać tylko czarne tło lecz można włączyć menu start i wejść do XMB. Na płycie jest jedynie jedna mała ryska która, wg. mnie nie powinna stanowić problemu.
Czy ktoś ma jakieś rady co do tego?
z 29-05-2011 01:43 PM
z 12-10-2011 11:13 AM
Witam,
Kupiłem grę. Przeszedłem prolog. Zaraz po początkowym filmiku w centrum handlowym robi się czarny ekran. Żadnych loadingów czy znaczka origami. Konsola nic nie robi. Odczekałem te 5 minut, o którym mówi Sony i nadal nic. Ściągnąłem patcha 2.0. Dzieje się to samo w tym samym miejscu. Skasowałem save'a i zacząłem od nowa. To samo. Dodam, że do kilkunastu sekund od pojawienia się czarnego ekranu mogę wejść do XMB. Później zawiesza się nawet menu konsoli. Przycisk zasilania - konsola się wyłącza. Wyjmę płytę - restart. Może ktoś ma jakiś pomysł?
z 12-10-2011 03:55 PM
Skasowałem dane gry i zainstalowałem grę od nowa. Pomogło. Patcha nie ruszałem i gra nadal jest w wersji 2.0. Niestety w dalszych etapach zwiesza się ponownie. Oglądałem kręcący się łeb Ethana i nic się nie dzieje. Można jednak wejść do XMB i przynajmniej zakończyć tę farsę. Podejrzewam, że plik z zapisem gry jest uszkodzony, a oczywiście zrobić kopii nie można.
z 22-10-2011 08:13 PM
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]