Odpowiedz
Member
Krakersik
Wiadomość 21 z 29 (876 Obejrzane)

Re: Problem z Heavy Rain.

No mi pomoglo ale nie wiem jak bedzie u ciebie

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
Tomx_PL
Wiadomość 22 z 29 (865 Obejrzane)

Niestety odinstalowanie patcha u mnie nic nie pomogło. Czekam z niecierpliwością na jakąś reakcję producenta gry bo nie mam zamiaru przechodzić ją od nowa. Błąd powinien być jak naszybciej usunięty.

Share
Member
zigi2006
Wiadomość 23 z 29 (824 Obejrzane)

Mam też problem z dzwiękiem nawet po instalacji patcha, ale zauważyłem jedna rzecz co pomaga, mianowicie, po załadowaniu lewela dysk pracuje non stop, wystarczy troche poczekać jakieś pare minut niech sie wszystko poładuje i kontrolka dysku nie bedzie non stop mrygać, u mnie pomaga i nie mam problemów z dzwiekiem i przycinaniem gry

Share
Member
yoshuva
Wiadomość 24 z 29 (731 Obejrzane)

witam

A ja mam taki problem ze nie moge chodzic postacia :smileysad: Jak zaladuje rozdzialy na drugim slocie to normalnie moge grac. A na pierwszym slocie sie cos zwalilo i postacia nie moge chodzic. Stoi w miejscu i nic, tylko moge glowa obracac, a chodzic nie. Nie mialo sie kiedy zwalic tylko teraz, a tak blisko bylem zeby zrobic srebne trofea i zloto, a tu taki zonk.

Share

Heavy Rain zawiesza konsolę

Witam

Mam HR w edycji kolekcjonerskiej. Gdy włączam je i wczytuję zapis z centrum handlowego konsola zawiesza się przez chwilę słychać jedynie odgłosy, później całkiem nic a po jakimś czasie konsola zaczyna działać natomiast w grze widać tylko czarne tło lecz można włączyć menu start i wejść do XMB. Na płycie jest jedynie jedna mała ryska która, wg. mnie nie powinna stanowić problemu.

Czy ktoś ma jakieś rady co do tego?

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share

Dotyczy: Heavy Rain zawiesza konsolę

Pobrałeś patche ?? Jeżeli TAK to wykasuj je i wczytaj ten zapis z centrum handlowego na grze "gołej" (zero patchy).
Share
Member
misieque
Wiadomość 27 z 29 (129 Obejrzane)

Czarny ekran - rozdział "Mall"

Witam,

Kupiłem grę. Przeszedłem prolog. Zaraz po początkowym filmiku w centrum handlowym robi się czarny ekran. Żadnych loadingów czy znaczka origami. Konsola nic nie robi. Odczekałem te 5 minut, o którym mówi Sony i nadal nic. Ściągnąłem patcha 2.0. Dzieje się to samo w tym samym miejscu. Skasowałem save'a i zacząłem od nowa. To samo. Dodam, że do kilkunastu sekund od pojawienia się czarnego ekranu mogę wejść do XMB. Później zawiesza się nawet menu konsoli. Przycisk zasilania - konsola się wyłącza. Wyjmę płytę - restart. Może ktoś ma jakiś pomysł?

Share
Member
misieque
Wiadomość 28 z 29 (116 Obejrzane)

Re: Czarny ekran - rozdział "Mall"

Skasowałem dane gry i zainstalowałem grę od nowa. Pomogło. Patcha nie ruszałem i gra nadal jest w wersji 2.0. Niestety w dalszych etapach zwiesza się ponownie. Oglądałem kręcący się łeb Ethana i nic się nie dzieje. Można jednak wejść do XMB i przynajmniej zakończyć tę farsę. Podejrzewam, że plik z zapisem gry jest uszkodzony, a oczywiście zrobić kopii nie można.

Share

Re: Czarny ekran - rozdział "Mall"

Miałem to samo i też nei wiem o co chodzi.

Dlatego większość machaczy to faceci...
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.