z 25-02-2010 11:34 PM
Witam wszystkich, nie znalazlem tematu odnosnie problemow zwiazanych z ta gra wiec pisze tutaj. Mam takie pytanie czy komus w czasie gry konsola sie zacina lub dlugo wgrywa i zapisuje save? A mam tez problem z dzwiekiem ktory konsola niestety gubi. Czy to cos z plyta, konsola a moze z czyms innym. Czekam na odp.
Pozdrawiam.
w 26-02-2010 07:51 AM - last edited on 26-02-2010 07:52 AM
Powtorze za Cass: szukajcie a znajdziecie: TUTAJ
Jeszcze chyba jednak nikt nic nie wie. Gra jest za nowa, zeby przy pierwszej instalacji patcha zlikwidowac wszystkie bugi. Tak mi sie przynajmniej wydaje.
z 26-02-2010 09:58 AM
Wielkie dzieki za odp.
z 26-02-2010 10:50 AM
Odnośnie przypadków zawieszania się konsoli czy trudności przy save'ach zespół techniczny zdaje sobie sprawę i na obecną chwilę badają tą usterkę.
Za ewentualne utrudnienia z góry przepraszamy.
z 26-02-2010 01:13 PM
z 26-02-2010 07:12 PM
Mnie sie zacinało tylko na samym początku a potem już szło jak po maśle - nic się nie zawieszało aż do samego końca ![]()
z 27-02-2010 11:44 AM
z 27-02-2010 05:07 PM
Ja też mam problem z dźwiękiem, szczególnie w epizodzie z Mad Dogiem. Zwichy na czarnym tle. Tylko niepokoi mnie fakt, ze dzisiaj podczas gry konsola sama się wyłączyła /tak jakby kabel wyciągnąć z gniazda/, potem się normalnie odpaliła / po zresetowaniu listwy zasilającej/. Nie wiem, czy to z winy gry, czy raczej konsola się wali, przy innych tytułach nie było takich jazd. Byłbym wdzięczny za podpowiedź. Może sie przegrzała, czy coś y tym stylu ?
z 27-02-2010 05:25 PM
z 27-02-2010 05:43 PM
Dokladnie tez stawiam na gre, ona potrafi mi robic takie problemy ze szok ale usunolem calosc i zainstalowalem ponownie bez patcha i jakos wydaje mi sie ze lepiej chodzi.
Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!
Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.
Website ©2011 Sony Computer Entertainment Europe
Cała zawartość, tytuły gier, nazwy handlowe i/lub wizualna postać gier, znaki handlowe, grafika i związane z nimi zdjęcia, są znakami handlowymi i materiałami objętymi prawami autorskimi, należącymi do ich prawowitych właścicieli. Wszelkie prawa zastrzeżone. [więcej informacji]