Odpowiedz

Re: Problmy z grą Heavy Rain.

Przepraszam.. mam dzis kiepski dzien i jakos zle doczytalem.. Probowales jeszcze raz przeprowadzic rozmowe z Lauren?
Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Member
BodzioKoszalin
Wiadomość 12 z 13 (508 Obejrzane)

Próbowałem i nic to nie daje. Już chyba nic nie pomoże na ten problem. Zastanawiałem się nad tym, żeby od kumpla wbić sobie ten puchar ale nie mam pojęcia czy to pomoże.

Share
Beta Tester
Emeraldar
Wiadomość 13 z 13 (495 Obejrzane)

Mogłoby pomóc rozpoczęcie gry od nowa, ale w tym wypadku musiałbyś usunąć sejwy, bo z tego co pamiętam nie da się ich kopiować (głupota, ale cóż). Zagranie w to u kolegi też jest dobrym pomysłem. Zalogujesz się na jego konsoli na swoje konto i na czystym sejwie przejdziesz jeszcze raz ten fragment. To chyba w tej chwili najlepsze rozwiązanie.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.