Odpowiedz

Pytania na temat Heavy Rain :)

Ja jako pierwszy mam pytanie bo chyba nie uważnie grałem czemu ten Norman Jayden miał zawroty głowy i brał to TRIPO, co było tego przyczyną.

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu
Beta Tester
Przem_2010
Wiadomość 2 z 4 (716 Obejrzane)

Re: Pytania na temat Heavy Rain :)

Witam.

Następnym razem takie pytania proszę kierować w tym dziale:smileywink:

Pozdrawiam.

***"Autor postów nie odpowiada za ich treść"***
Share
Member
SoulCipher
Wiadomość 3 z 4 (664 Obejrzane)

Przyczyną było korzystanie z ARI (systemu HUD/czy też okularów). Dość dokładnie zostało to opowiedziane podczas sceny Solving the Puzzle pod koniec gry, gdzie jest cutscene po założeniu okularów w których głos mówi, że nadużywanie TRIPTO może być niebezpieczne i może doprowadzić do śmierci. W innej scenie, jeśli długo nie zdejmuje się ARI po twarzy Jaydena płynie krew.

uwaga dla grających,  jest to sploiler więc nie klikajcie, jeśli nie chcecie zobie zepsuć zabawy

Można to zobaczyć na youtube.

Masz jakieś pytanie, a nikt nie jest w stanie udzielić Ci odpowiedzi? :Help:
Napisz e-mail soul@kombos.org a na pewno postaram się pomóc :Wink:
Share
Member
makipolska
Wiadomość 4 z 4 (154 Obejrzane)

Wtrącę się tu tylk:

Jakie ARI? Myślałem że to IWO.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.