Odpowiedz

Różne zakończenia Heavy Rain - czy trzeba przechodzić grę kilka razy?

Właściwie tytuł jest moim pytaniem. :smileyhappy: Zauważyłem, że można sobie uruchomić dowolny rozdział, ale gra równocześnie pyta o to czy zapisywać stan gry. Chciałbym obejrzeć inne zakończenia - czy muszę w tym celu jeszcze raz przechodzić całą grę czy też wystarczy rozegrać niektóre scenki inaczej z włączonym zapisem? Jak to działa?

Share
Prosimy używać zwykłego tekstu

Re: Różne zakończenia Heavy Rain - czy trzeba przechodzić grę kilka razy?

Może i coś się zmieniło ale z tego co ja wiem to musisz grę przejść kilka razay.

Share
Member
magdob23
Wiadomość 3 z 4 (2,201 Obejrzane)

Kilka razy tzn. ile? Słyszałam, że zakończeń jest ok. 20. Czy to znaczy że mam przechodzić tę grę aż 20 razy, żeby dostać platynę? Byłoby to potwornie nudne... :smileysad:

Share
Member
deuszek
Wiadomość 4 z 4 (2,170 Obejrzane)

Nie, nie trzeba przechodzic od nowa całej gry żeby zobaczyć wszystkie zakończenia. Oczywiście żeby zdobyć wszystkie trofea trzeba grę przejść kilka razy, natomiast do samej platyny - a co za tym idzie do odkrycia wszystkich zakończeń potrzeba wrócić tylko do pewnego momentu, teraz juz nie pamiętam jakiego. Ale Cos sie dowiem i jak najszybciej dam znać.
Share
Ogłoszenia

Witajcie na Oficjalnym Forum Społeczności PlayStation!

Aby uzyskać najnowsze wiadomości i aktualizacje o tym, co dzieje się w Społeczności PlayStation, zapoznajcie się z poszczególnymi działami, zwracając uwagę na Ogłoszenia i Wydarzenia. Jeśli jesteście chętni do czynnego udziału w dyskusjach, koniecznie zalogujcie się na Forum używając Waszych PlayStation®Network Sign In ID i hasła. Jeśli jeszcze nie posiadacie takiego konta, kliknijcie tutaj aby dokonać rejestracji w PlayStation® Network.